TÜMÇADER ve Ülkücü İşçiler Derneğinden karşılıklı güven mesajları

TÜMÇADER ve Ülkücü İşçiler Derneğinden karşılıklı güven mesajları

Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (TÜMÇADER), Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale Şubesinin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Saatler süren sohbette, göreve yeni başlayan Ülkücü İşçiler Deneği Başkanı Hakan Dündar, ziyaretten duyduğ

HAYIRLI OLSUN

Derneğin yeni yönetimine hayırlı olsun dilekleriyle sözlerine başlayan TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar,” Çalışmalarında başarılar diliyorum. Her iki derneğimizde çalışanlar ve işçiler için kurulan dernekler. Günümüzün yükselen değeri sivil toplum kuruluşları (STK) olarak çalışan kesimin sosyal kültürel ve ekonomik açıdan birlik ile beraberliğinin dayanışmasının sağlanması ortak hedefimizdir. Bu hedeflerimiz yanında sahip olduğumuz hassasiyetlerimizde mevcuttur. Milli ve manevi değerler ortak hassasiyetlerimizi oluşturmaktadır. Bu değerler etrafında toplanarak geleceğe adım atmak geleceğimizi şekillendirmek istiyoruz. Bu amaçla TÜMÇADER ve Ülkücü işçiler Derneği’nin güzel çalışmalar yapabileceğine inanıyoruz.”dedi.

MEMNUN OLDULAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkücü İşçiler Deneği Başkanı Hakan Dündar, “Bu güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Tüm üyelerine saygılarımı iletiyorum. Ortak tanıdıklarımız vardır ve tanışıklığımız eskilere dayanmaktadır. Derneklerde görev değişimi bir nöbet değişimi niteliği taşımaktadır. Üyelerimizin teveccühleri doğrultusunda yönetime geldik. Bu görev gönüllülük esasına dayanan görevlerdir ve zor işlerdir. Ancak birlik ve beraberlikle her zorluk aşılır.”diye konuştu.

AYNI KURUM ÇALIŞANLARI

TÜMÇADER ve Ülkücü işçiler Derneği’nin ortak paydası olan dernekler olduğunu ifade eden Dündar,”Kırıkkale’mizde çalışmaları ile adını duyuran derneklerimizdir. Ortak çalışma alanları vardır. Konu çalışanlar olunca akla Kırıkkale’nin en büyük kuruluşları Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu ve TÜPRAŞ Rafinerisi gelmektedir. Üyelerimizin çoğunluğu bu iki kurum çalışanlarıdır. Dolayısı ile bu kurumlar ve çalışanları derneklerimizin ilgili alanlarıdır. Bu kurumların ve diğer özel sektör kuruluşlarımızın gelişmeleri büyümeleri bizler için önemlidir. Bu kurumlarımız için her türlü çalışma içinde olma çabamız vardır. Kurumlarımıza sahip çıkarak korumak geliştirmek üyelerimizin ve ülkemizin Kırıkkale’mizin menfaatinedir.”şeklinde konuştu.

STK’LARIN SORUMLULUĞU

Sözlerine devam eden Dündar, şöyle konuştu: “Bu konuda tüm kurum ve kuruluşların ve tüm STK’ların sorumluluğu olduğunu söylemek istiyorum. Bizlerde üyelerimizle birlikte Ülkücü işçiler Derneği olarak bu sorumluluğu hissederek TÜMÇADER ve diğer STK’larla işbirliği içinde hareket etmek için hazırız.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü