Tüm yaya geçitleri Şimdi daha güvenli

Tüm yaya geçitleri Şimdi daha güvenli

BELEDİYE VATANDAŞIN KULLANIM ALANLARINI DAHA RAHAT KULLANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Kırıkkale Belediyesi, şehir  estetiğine yönelik çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. Yaya geçitlerinin daha güvenli olması için çalışma .aşlatan Belediye Şehir genelinde yaya geçitlerini ve diğer geçitlerde renkli figür uygulaması yaparak buraları hem güvenli hale getiriyor hem de vatandaşların bu bölgeleri daha rahat kullanması sağlanıyor .

6 BİN 500 METRE KARE BOYANACAK

Kırıkkale Belediyesi altyapı uygulamaları ve asfalt çalışmaları tamamlan yol bölümlerinde ekiplerince araç trafiğine hazır hale getiriliyor. Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde yaya geçitlerini kompenantlı boya ile yeniden boyarken, yollara yön ve yaya figürleri de çekiyor. Boyama yöntemiyle yaya geçitlerinin görüne bilirliğinin artırılması ve yayaların daha güvenli karşıdan karşıya geçmesi sağlanıyor. Çalışma kapsamında 6 bin 500 metre kare kompenantlı boya ve 200 adet figür çizilmesi planlanıyor.

YAYA GEÇİTLERİ DAHA BELİRGİN

Kırıkkale Belediyesi ilk olarak Alparslan Türkeş Bulvarında başladığı yaya geçitlerini daha belirgin hale getirme çalışmalarını Millet Bulvarı, Okulu önleri ile devam ediyor. Mevsimsel şartlara karşı dayanıklı olan boyalarla yaya geçitlerini boyayarak, yayaların gidiş ve gelişlerinin düzenli olmasını sağlayacak işaretler de koyan Kırıkkale Belediyesi, trafiği aksatmamak için çalışmalarını gece saatlerinde sürdürüyor.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız