?Tüm Türkiye rezilliği gördü?

?Tüm Türkiye rezilliği gördü?

"HUZUR VE İSTİKRAR ORTAMI YENİDEN SAĞLANACAK"

Can, ?Tüm Türkiye rezilliği gördü?

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bağımsız bakanların yemin etmemeleri konusunda mecliste yapılan oylamaya dikkat çekerek, ?CHP, MHP ve HDP bakanların yemin etmemeleri için ortak hareket etti. Hani Bahçeli HDP´nin içinde olduğu hiçbir şeyde olmayacaktı? Tüm Türkiye mecliste yaşanan rezilliği gördü? diye konuştu.

LİSTELER 18 EYLÜL´E KADAR TESLİM EDİLECEK

Halk buluşması öncesi parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen Milletvekili Can, aday adaylık müracaatlarını değerlendirdi.  Can şöyle konuştu: ?Aday adaylığı müracaatları son buldu. İl başkanlığımız 18 Eylül 2015 günü saat 17.00´a kadar aday listesini YSK´ya teslim edecektir. Bu süreçten sonra geriye 42 günlük bir zaman dilimi kalıyor. Biz bu zaman diliminde 7 Haziran seçimlerinden daha güçlü bir şekilde arazide olacağız.?

PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Can, ?Adayların belirlenmesinin ardından seçim çalışmaları süreci de hız kazanmış olacak. Atanırım ya da atanmam, aday olurum ya da olmam, ben partim için çalışmaya devam edeceğim. Partimin emrinde olmaya ve davaya hizmet etmeye devam edeceğim. Geçtiğimiz seçimler tüm partilerin adayları ile medeni bir şekilde gerçekleşti. Bu seçimler de umarım en iyi şekilde gerçekleşir? diye konuştu.

HANİ HDP İLE OLUNMAYACAKTI?

Önceki gün TBMM´de bağımsız bakanların yemin etme törenine de değinen Can, bu bakanların bağımsız olmadıkları gerekçesiyle yemin etmemelerinin oylandığını ifade ederek, ?Bakanlar yemin edemedi. CHP, MHP ve HDP bakanların yemin etmemeleri için birlikte hareket etti. Hani Bahçeli HDP´nin içinde olduğu hiçbir şeyde olmayacaktı? Tüm Türkiye mecliste yaşanan rezilliği gördü? şeklinde konuştu.

HUZUR VE İSTİKRAR ORTAMI YENİDEN SAĞLANACAK

Can´ın ardından konuşma yapan İl Başkanı Mürsel Akçay ise, 12 Eylül´de yapılacak büyük kongrenin seçim başlangıcı olarak gösterildiğini söyleyerek, ?O kongrenin ardından seçim çalışmalarına hız vereceğiz. Ak Parti yeniden tek başına iktidara gelecek ve 7 Haziran öncesindeki huzur ve istikrar ortamı yeniden sağlanacak? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız