Tüm şer odaklarına inat, biz daima ?Vatan´ diyeceğiz

Tüm şer odaklarına inat, biz daima ?Vatan´ diyeceğiz

MHP´DEN YOĞUN YAĞMUR ALTINDA ESNAF ZİYARETİ

Tüm şer odaklarına inat, biz daima ?Vatan´ diyeceğiz

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yoğun yağmura aldırış etmeden vatandaşla kucaklaştı. Vatandaşlara Cumhur İttifakının önemin anlatan Baloğlu, ?Bu ittifaka karşı duran tüm şer odaklarına inat, biz daima ?Vatan´ diyeceğiz? diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI

?Cumhur ittifakı millet aklı? sözüyle yola çıkan Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri her zaman iç içe oldukları esnafla gündem üzerine uzun uzun sohbetler etti. Vatandaşların ilgisinden bir hayli memnun olan Baloğlu, 24 Haziran´a kadar çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

YOĞUN YAĞMUR ALTINDA ESNAF ZİYARETİ

Yoğun yağmur altında yapılan esnaf ziyaretinde cumhur ittifakının önemini anlatan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetimi, ?Cumhur İttifakı, ?Söz konusu vatansa gerisi teferruattır´ ifadesinin Türk Siyasetinde hayat bulmuş şeklidir. 15 Temmuz gecesi vatanı teslim almaya çalışan zihniyete karşı, ?Vatan bölünmez bir bütündür´ ifadesinin Türk Siyasetinde hayat bulmuş şeklidir? dedi.

?ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN´

?MHP Lideri Devlet Bahçeli´nin siyasi ikbal ve menfaat peşinde olanlara inat, her zaman ?Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben´ ifadesinin böylesine hassas bir dönemde ortaya çıkış şeklidir Cumhur İttifakı? diyen Baloğlu, ?Bu ittifaka karşı duran tüm şer odaklarına inat, biz daima ?Vatan´ diyeceğiz? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı