Tüm kategorilerde altına ambargo koyduk

Tüm kategorilerde altına ambargo koyduk

BALKAN PETANK ŞAMPİYONASINA TÜRKİYE DAMGA VURDU

BALKAN PETANK ŞAMPİYONASINA TÜRKİYE DAMGA VURDU

Tüm kategorilerde altına ambargo koyduk

29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Bulgaristan´ın Sofya şehrinde düzenlenen ilk Balkan Petank Şampiyonasına Türkiye damga vurdu.

TÜRKİYE AÇIK ARA BİTİRDİ

Türkiye´nin yanı sıra ev sahibi Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan ve Makedonya´nın yarıştığı şampiyonada, Türkiye genel klasmanda 72 puanla açık ara ilk sırayı alırken, Bulgaristan 27 puanla ikinci, Yunanistan ise 9 puanla üçüncü sırada yer aldı. 

ALTIN MADALYALARA AMBARGO

Şampiyonada Genç Türk Milli Takımları, genç erkek takımlar, genç kız takımlar, genç çift erkekler, genç tek erkekler, genç tek kızlar, genç erkekler altın nokta ve genç kızlar altın nokta olmak üzere tüm kategorilerde altın madalyaya ambargo koyarken, 6 kategoride de gümüş madalyanın sahibi oldu.

KIRIKKALELİ SPORCULAR İKİ ALTIN ALDI

Kırıkkale sporcularından Mesut Ergişi ve Mehmet Ünal Mixlerde altın, üçlerde gümüş, çift erkeklerde 3. olarak bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırdılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, ?Uluslararası organizasyonlarda ülkemizi temsil eden ve madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıran sporcularımızı tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim? dedi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ