Tüm dualarımız Mehmetçik için

Tüm dualarımız Mehmetçik için

MİLLET OLARAK DUALARIMIZ KAHRAMANLARIMIZ İÇİN

Tüm dualarımız Mehmetçik için

Kırıkkale Çiçekçiler Derneği Başkanı Bayram Yurdakul dernek olarak Afrin Operasyonunu başarıyla sürdüren Mehmetçiğin yanında olduklarını ve dualarının onlarla olduğunu söyledi.

MEHMETÇİĞİN DAİMA YANINDAYIZ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Afrin Operasyonu ile ilgili görüşlerini açıklayan Kırıkkale Çiçekçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurdakul, ?Özellikle son 40 yıldır içerideki ve dışarıdaki Türkiye Cumhuriyeti Düşmanlarının gerek milli birliğimizi, gerekse manevi huzur ve ekonomimizi zedelemek adına yürüttükleri terör kampanyalarının artık açıktan ve alçakça yapıldığı şu günlerde, sınırlarımızda oluşturulmak istenen gayri meşru terör yuvalanmasına karşı şanlı ordumuzun sonuna kadar haklı olarak başlattığı Zeytin Dalı Operasyonuna sonuna millet olarak desteğimiz tamdır? dedi.

MİLLET OLARAK DUALARIMIZ KAHRAMANLARIMIZ İÇİN

Yurdakul, "Yıllardır sinsice oynanan oyunlar artık iyice gün yüzüne çıkmış ve bu Yüce Türk Milletine başka seçenek bırakılmamıştır. Osmanlı´dan bu zamana kadar hep mazlumların ve yardıma muhtaç toplumların yanında olan bu aziz milletin hiç kimsenin yurdunda ve topraklarında gözü olmamıştır. Ancak artık sınırlarımıza dayanan ve büyük tehdit oluşturan bu yapılanmalardan göz yummayacak, boyun eğmeyecek kadar güçlü ve kudretli bir toplum olduğumuzu da tüm dünyaya hatırlatmamız gerekliydi. Bu vesileyle devletimizin ve her zaman Kahraman Türk Ordumuzun sonuna kadar yanında olduğumuzu ve vatan savunmasında üzerimize düşecek her türlü göreve hazır olduğumuzu beyan ederiz. Yüce Allah operasyon bölgesinde görev yapan tüm Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun. Millet olarak dualarımız kahramanlarımızla? diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ