Tüm dosyalar inceleniyor

Tüm dosyalar inceleniyor

KIRK BÜFE YIKILACAK

KIRK BÜFE YIKILACAK

Tüm dosyalar inceleniyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yerel basın ziyaretleri kapsamında e-gazetemiz haber merkezini de ziyaret ederek, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ ile bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.

BİR BÜFE YIKILDI, 39´U DAHA YIKILACAK

Seçim öncesi verdikleri tüm vaatleri birer birer yerine getireceklerini beyan eden Türkyılmaz, ilk olarak usulsüz bir şekilde inşa edilen büfelerin yıkımıyla işe başladıklarını ifade ederek, bu büfelerden birisinin yıkımını gerçekleştirdiklerini, işlemleri tamamlandıkça geri kalan 39 büfenin de sırasıyla yıkılacağını kaydetti.

120 KİŞİNİN İŞ AKDİ FESHEDİLDİ

Önceki dönemden kalan, usulsüz olan her ne varsa ortadan kaldıracağını belirten Türkyılmaz, bu çerçevede, ?bankamatik memuru? olarak tabir edilen ve işe gelmeden maaş alan 120 kişinin iş akdinin feshedildiğini, bunların yerine 120 kişinin istihdam edildiğini, ihtiyaç dâhilinde 150 kişinin daha istihdam edileceğini ifade etti.

?AMACIMIZ, DEVLETİMİZE ASGARİ YÜK OLARAK MİLLETİMİZE AZAMİ HİZMET SUNMAK?

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, itfaiye binasının Yahşihan´ın geneline daha hızlı erişebilmesi için mekân değişikliğine gittiklerinin altını çizerek, Yeni Sanayi girişindeki itfaiye binasının düzenleme çalışmaları biter bitmez faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi. 150 bin TL gibi cüzi bir masrafla bu işi çözdüklerinin altını çizen Türkyılmaz, ?Amacımız, devletimize asgari yük olarak milletimize azami hizmet sunmak? dedi.

PODIUM BÖLGESİNİN EN ÖNEMLİ EKSİKLERİNDEN BİRİSİ PARK VE YEŞİL ALAN

Bu çerçevede yeni belediye binası inşaatına da en kısa zamanda başlayacaklarını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ?Vatandaşımızın en iyi hizmeti, en hızlı ve teknolojik imkânlarla alabilmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz? diye konuştu. Podium Bölgesinin en önemli eksiklerinden birisinin park ve yeşil alan olduğunu bildiklerini söyleyen Türkyılmaz, bu eksikliği gidermek için bahsi geçen bölgeye park inşası için kolları sıvadıklarını ifade etti.

GEÇMİŞ DÖNEMLERE AİT NE KADAR ŞAİBELİ İŞ VARSA HEPSİ ORTAYA ÇIKARILACAK

Belediyecilik anlayışları gereği her şeyin şeffaf olduğunu kaydeden Türkyılmaz, seçimi kazanır kazanmaz ilk icraatlarından birisinin, belediyeye müfettiş kontrolü istemek olduğunu belirtti. Görevli müfettişin bir süredir incelemesini sürdürdüğünü beyan eden Türkyılmaz, geçmiş dönemlere ait ne kadar sıkıntı, yolsuzluk ya da şaibeli iş varsa hepsinin ortaya çıkarılacağını ifade etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü