Tüm çalışmalarımız Halkın rahatı için!

Tüm çalışmalarımız  Halkın rahatı için!

Halk günü etkinliğinin 175´ncisi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Bakır Belediye toptancı hali ile ilgili açıklamarda bulundu. Bakır haldeki düzenleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi

 VATANDAŞLAR KATILDI

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyen  Mutlu Erol Bakır, çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

 

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNLAR

Toplantıya katılan vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek böyle bir etkinliğin kendilerine sunulmasından dolayı teşekkür etti.

 

TOPTANCI HALİ YENİDEN DÜZENLENİYOR

Halk günü vesilesiyle toplantı sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, Belediyeye ait Toptancı Hali ile ilgili açıklama yaptı. Bakır, ?Toptancı halinde çalışmalarımız devam ediyor. Hal içerisinde 9 bin metrekare alana betonlama çalışması yaptık. Esnaf ve vatandaşımız hal içerisinde daha rahat ve güvenli bir şekilde alış verişini yapacak? dedi.

 

CUMARTESİ PAZAR YERİNDE DÜZENLEME

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ?Toptancı halinin yanı sıra Kırıkkale´nin en büyük pazarı olan Cumartesi Kapalı Pazarı etrafını  polikargon ile kapattık. Hem vatandaşlarımız hemde pazarcı esnafımız artık daha da rahat edecek. Hal ve Cumartesi pazarı içerisinde ise enerji tasarrufu için projektörleri yenilendi? diye konuştu. Toplantı sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, katılım gösteren vatandaşlarımıza teşekkür etti.

 

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ