Tüketiciye 17 Milyonu iade edildi

Tüketiciye 17 Milyonu iade edildi

TÜKETİCİ HAKLARI MASAYA YATIRILDI

Tüketiciye 17 Milyonu iade edildi

Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, 2013-2016 yılları arasında Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığına 37 Bin şikâyet dilekçesi geldiğini, bu şikâyetlerin yüzde 85´inin karara bağlandığını ve tüketiciye 17 Milyon TL´nin iade edildiğini açıkladı.

TÜKETİCİ HAKLARI MASAYA YATIRILDI

15-21 Mart arasında kutlanan Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında ?Bilinçli Tüketici, Bilinçli Tüketim´ toplantısı düzenlendi. Valilik Konferans Salonu´nda düzenlenen toplantıda, tüketici hakları ve tüketicilerin hakem heyetine yaptığı itirazların sonuçları açıklandı. Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, 2013-2016 yılları arasında Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığına 37 Bin şikâyet dilekçesi geldiğini, bu şikâyetlerin yüzde 85´inin karara bağlandığını ve tüketiciye 17 Milyon TL´nin iade edildiğini söyledi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

4 yıllık geçmişi olan müdürlüklerinde önemli çalışmaların yapıldığını belirten Çetiner, tüketicinin haklarını korumak ve onlara destek sağlamak için çalıştıklarını bildirdi.  Tüketici hakem heyeti başkanlığında 4 raportör, 1 servis personeli, 5 hakem heyeti üyesi olmak üzere 10 kişinin görev yaptığını belirten Çetiner, çalışanların tüketicilere yönelik bilgilendirme toplantıları yaptıklarını kaydetti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı