TÜKÇEV´den 24 Kasım buluşması

TÜKÇEV´den 24 Kasım buluşması

TÜKÇEV GENEL BAŞKANI 24 KASIM PROGRAMINA KATILDI

TÜKÇEV GENEL BAŞKANI 24 KASIM PROGRAMINA KATILDI

TÜKÇEV´den 24 Kasım buluşması

Kırıkkale´de kurulduğu günden bu yana adından başarıyla söz ettiren TÜKÇEV Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler, kurum yöneticileri ve personeliyle bir araya geldi.

GENEL BAŞKAN DA KATILDI

Kırıkkale´nin eğitimine kısa sürede elde ettiği başarılarla katkı sağlayan TÜKÇEV Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya geldi. Derya Balık Lokantasında 24 Kasım dolayısıyla yemekli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya TÜKÇEV Vakfı Genel Başkanı Aziz Sökmen, Vakıf yönetiminden Yaşar Anur, TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin, TÜKÇEV Eğitim Kurumları Müessese Müdürü Neşet Erkeç, kurumda görev yapan öğretmenler, kurum personeli ve vakfın Kırıkkale Şube yönetiminde yer alan isimler katıldı.

?TEBRİK EDİYORUZ?

Toplantıda kısa bir konuşma yapan TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin, ?24 Kasım gibi öğretmenlerimiz için çok anlamlı bir günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TÜKÇEV ailesi olarak eğitim alanındaki yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz. Tebriklerimizi iletiyoruz? dedi. TÜKÇEV Vakfı Genel Başkanı Aziz Sökmen´de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, öğretmenleri tebrik etti.

?SİZLER ÖNCÜ OLDUNUZ?

TÜKÇEV´in eğitim yatırımları konusunda da bilgi veren Sökmen, ?TÜKÇEV´in eğitim yatırımları bir fikir olarak başladı. Bir fidan diktik, bu fidan şimdi bir ağaç oldu. Koca bir çınar olması için elimizden geleni yapacağız. Sizler bunda öncü oldunuz. Emeğiniz çok büyük. Çok teşekkür ediyoruz. 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla sizlerin şahsında tüm öğretmenlerimizi de tebrik ediyoruz? dedi. Öğretmenler ve kurum personeli ile gerçekleştirilen toplantı sohbet şeklinde devam etti. Kırıkkale´de eğitim yatırımlarına devam edeceği bildirilen TÜKÇEV´in lise kurmak için girişimde bulunduğu da öğrenildi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü