Tuğrul güven tazeledi

Tuğrul güven tazeledi

Kırşehirliler Derneği hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek aday olarak seçime giren Mevcut Başkan Mustafa Tuğrul, tekrar başkanlık görevine seçildi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Kırşehirliler Derneği olağan genel kurulu denek binasında gerçekleştirildi. Tüm delegelerin açık oy kullandığı seçimde mevcut başkan Mustafa Tuğrul güven tazeleyerek tekrar başkanlık görevine seçildi. Haksızlığa karşı her zaman mücadele ettiklerini belirten Tuğrul, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. Kırşehirlilerin Kırıkkale’de önemli bir nüfusu olduğunu belirten Tuğrul, bu konuda önemli çalışmalar yaparak şehrin gelişiminde önemli rol üstleneceklerini bildirdi.

 

SİYASİ YAPILANMAMIZ YOK

Derneklerin siyasi yapılanmanın olmayacağını belirten Tuğrul, her üyenin kendi partisi olduğunu ve seçim zamanında kendilerini ziyaret edecek adayları iyi bir şekilde karşılayacaklarını ifade etti. Kırıkkale’de herkese karşı sevgi ve saygıyla yaklaştıklarını belirten Tuğrul, derneklerinde bulunan üyelerin sorun ve sıkıntıların çözülmesi için çalışacağını kaydetti. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını belirten Tuğrul, derneklerinde yardımlaşmanın, sevginin ve saygının üst düzeyde olacağını açıkladı.

 

YÖNETİM LİSTESİ

Kırşehirliler Derneği yönetimi şu şekilde sıralandı. Yönetim Asil; “Mustafa Tuğrul, Metin Kılıç, Allahverdi Kaya, Abdurrahman Yavuz, Ramazan Ayaz, Muzaffer Yılmaz, Zekeriye Yıldız, Mehmet Şahin, Harun Oğus, Serhat Yılmaz, Ercan Uğur, Ali Bucak, Gürsoy Eldemir, Salih Yılmaz, Bayram Coşkun”  Denetim asil; “Gaffur Sarı, Vahit Baran, Cemalettin Aydın” Üst Kurul Asil; “Mustafa Tuğrul, İhsan Şahin, Metin Kılıç”

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız