Tufanlar Gross emrinizde

Tufanlar Gross emrinizde

Kırıkkale’de öncelikli gıda olmak üzere çok amaçlı Alış Veriş Marketler zincirine bir yenisi daha eklendi. Geçmişi yarım asra dayanan Kırıkkale’nin yerel markası Tufanlan Gross Market kapılarını açtı.

Kırıkkale’de öncelikli gıda olmak üzere çok amaçlı Alış Veriş Marketler zincirine bir yenisi daha eklendi. Geçmişi yarım asra dayanan Kırıkkale’nin  yerel markası Tufanlan Gross Market düzenlenen muhteşem törenle kapılarını Kırıkkalelilerin hizmetine açtı.

 

AÇILIŞ KALABALIK BİR KATIYIMLA YAPILDI

Kırıkkale’nin yerel en eski markası Tufanlar Marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Merkezde üç şube ile hizmet veren özellikle Hüseyin Kahya Parkı yanındaki mağazası ile kaliteli ve güvenilir ürünün adresi haline gelen Tufanlar Marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Kaliteli ürün, uygun fiyat ve güler yüzlü hizmet sloganı ile Kırıkkale halkının hizmetine açılan Tufanlar Gross Marketin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, CHP Milletvekili Ahmet Önal,Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, TSO Başkanı Ahmet Varlı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, MHP Belediye Meclis Üyeleriil müdürleri, sivil toplum kuruluş, başkanları ve yöneticileri esnaflar ile Tufanlar ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

ÖNCELİKLİ GIDA TÜM ÜRÜNLER MEVCUT

Geçmişi uzun yıllar öncesine dayanan Kırıkkale’nin en eski markası Tufanlar Gross Alışveriş merkezi 5 katlı 10 bin metrekare alanda ferah ortamı ve özellikle gıda başta olmak üzere tüm üdürleri bulmak mümkün. Gıda, zücaciye, hırdavat, iç giyim mutfak eşyaları, elektrikli ev eşyaları, oyuncaklar kısacası eve dair her şey 20 bin çeşit ürünle burada yer alıyor.

 

YAKLAŞIK 20 BİN ÇEŞİT ÜRÜN BULUNUYOR

Otoparkı ve oto yıkama alanlarının bulunduğu Tufanlar gross, hem toptan hem de perakende olarak hizmet sunacak. İş yerlerine, ofislere, kantinlere, marketlere ve kafelerin her alandaki ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek. Gıda ve temizlik ürünlerinin de yer aldığı Tufanlar gross market, bünyesinde çalıştıracağı personellerle birlikte Kırıkkale istihdamına da büyük ölçüde katkı sunuyor. Tufanlar Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Tufan ve kardeşi Turgut Tufan’ın önderliğinde açılan Tufanlar Gross işletmesi, kaliteli ürünleri uygun fiyata vatandaşla buluşturuyor. 

 

TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞLAR YAPILIYOR

Tufanlar gross, günlük taze balık reyonu ve hal fiyatına manavıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.  Güler yüzlü ve tecrübeli personel, hijyen, pandemi kurallarına uygun8 şekilde hizmetin sunulduğu Tufanlar Grossta, toptan ve perakende olmak üzere satış seçeneği sunuluyor.

 

KIRIKKALE’YE BORCUMUZ VAR

Tufanlar Gross yönetim kurulu başkanı Halit Tufan Kırıkkale’de yaklaşık 50 yıla yakın bir zamandır bu alanda Kırıkkalelileri hizmet verdiklerini söyledi. Baba mesleği olarak Kırıkkale’nin ilk yerel markası olan Tufanlar isminin bundan sonrada ilk kurulduğu yıllarda olduğu gibi kaliteli ürün, piyasaya göre daha ucuza güler yüzlü personel ile hizmet etmeyi amaç edindiklerini söyledi. Halit Tufan tüm katılımcılara teşekkür etti



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı