Tufan ve Güngör ailelerinin mutluluğu

Tufan ve Güngör ailelerinin mutluluğu

Kırıkkale'nin tanınmış ailelerinden Tufanlar Market sahiplerinden siyasetçi Belediye Meclis Üyesi Halit Tufan'ın kızı Zehra ile Gülsüm-Remzi Güngör çiftinin oğlu Mustafa önceki gün akşam yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdi. Tufan ve Güngör ailesi

AİLELERİN MUTLU GÜNÜ
Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Tufan ve Güngör ailesi dünür oldu. Kırıkkale esnaflarından Belediye Meclis Üyesi Halit Tufan ve Gülay Tufan çiftinin biricik kızı Zehra ile Gülsüm-Remzi Güngör çiftinin oğlu Mustafa Güngör önceki gün akşam Başpınar Yeşilöz Açık Hava Düğün Salonunda düzenlenen düğün merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimi saat 19.00’da başladı genç çiftin ilk dansıyla başlayan merasim sırasında damat ve gelinin yanından arkadaşları bir an olsun ayrılmadı. Dakikalarca sahneden ayrılmayan genç çifte yakınları ve arkadaşları da eşlik etti.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Tufan ve Akçadağ ailelerinin bu mutlu gününde eş dost ve yakınları yalnız bırakmadı. Siyasek-tçiler, esnaflar ve iş adamları ve belediye meclis üyelerinin çoğunlukta katıldığı merasime MHP il Başkanı Seyit Ahmet Göçer MHP MYK Üyesi Halil Öztürk MHP İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik çok sayıra partili ve ailelerin eşy dost akraba ve yakınları katıldı. Genç çiftin düğün merasimi geç saatlere kadar sürdü.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım