TÜBİTAK destekli 2 yeni proje

TÜBİTAK destekli 2 yeni proje

HEDEF YENİ TEKNOLOJİLERİ ETKİN KULLANMA

TÜBİTAK destekli 2 yeni proje

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından  yürütülecek olan 2 proje daha TÜBİTAK 2229 Programı kapsamında desteklenmeye değer bulundu.

7-11 EYLÜL´DE FAKÜLTEDE GERÇEKLEŞECEK

Prof. Dr. Uğur Sarı´nın yürüteceği ?Fen Bilgisi Öğretmen Adaylarının Teknolojik Pedagojik Alan Bilgisi (TPAB) Temelli Sorgulayıcı Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi? isimli proje 7-11 Eylül tarihleri arasında Eğitim Fakültesi´nde gerçekleştirilecek.

HEDEF YENİ TEKNOLOJİLERİ ETKİN KULLANMA

Kırıkkale Üniversitesi tarafından 2015 Şubat ayında ilki gerçekleştirilen projenin ikincisi 16 farklı üniversiteden, Fen Bilgisi öğretmen adayları katılacak. Proje etkinliklerinde, 6 farklı üniversiteden öğretim üyelerinin katkılarıyla, öğretmen adaylarının sorgulayıcı öğrenme ortamında yeni teknolojileri etkin kullanabilme becerilerinin kazandırılması planlanmakta.

PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

TÜBİTAK´ın desteklemeye değer bulduğu ?Öğretmen Adaylarına Yönelik Web 2.0 Araçlarının İncelenmesi ve Öğrenme Ortamlarında Kullanımı? isimli ve Eğitim Fakültesi´nde yapılacak bir diğer proje de Doç. Dr. Erman Yükseltürk tarafından yürütülecek. 14-18 Eylül tarihleri arasında, web.2.0 araçları ve öğrenme ortamında kullanımı üzerine düzenlenen projeye Eğitim Fakültelerinden 3 ve 4. sınıf öğrenciler katılacak. Bilimsel içerikli çalışmalarda başarılara imza atan Kırıkkale Üniversitesi; Fen, Sağlık ve Mühendislik Bilimleri´nin yanı sıra Sosyal Bilimler alanında da projeler üretmeye devam ediyor.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu