TTB’de Yıldız dönemi

TTB’de Yıldız dönemi

TABİPLER KONGREYE GİTTİ ve YENİ BİR YÖNETİM OLUŞTU

Türk Tabipler Birliği Kırıkkale olağan kongresi hafta sonu yapıldı. Oda Başkanlığı’na Dahiliye Uzmanı Dr. Bülent Yıldız seçildi.

KONGRE YAPILDI

Türk Tabipler Birliği Kırıkkale olağan kongresi hafta sonu yapıldı. TTB Kırıkkale Tabip Odası Başkanlığı’na Dahiliye Uzmanı Dr. Bülent Yıldız seçildi. Hafta sonu kongresini gerçekleştiren odada mevcut başkan Genel Cerrah Op. Dr. Bayram Işık, görevini Dr. Bülent Yıldız’a devretti. Kongre sonucunda Yıldız TTB Kırıkkale Şube Başkanı seçilirken, bunun bir bayrak töreni olduğunu ve bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarını, tıp camiasının sesi olmayı sürdüreceklerini söyleyerek geçmiş yönetimle Başkan Bayram Işık’a TTB’ye olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

YILDIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldız, tek adayla girilen seçimde başkan seçilirken, “Türk Tabipler Birliği Kırıkkale Şubesi olarak kongremizi gerçekleştirdik. Bizim için bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağımızı Sayın Hocam Bayram Işık’tan devraldık. TTB çıtasını aşağı düşürmeden daha yükseğe çıkarmaya gayret edeceğiz. Bayram hocam ve eski yönetime emekleri ve gayretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla TTB Kırıkkale yoluna devam edecektir. Yönetimimizi belirledik. Tüm arkadaşlarımıza başarılı çalışmalar diliyorum. Tıp camiasının sesi olmayı sürdüreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

 

RENKLİ BİR LİSTE OLDU

Başkan Yıldız, karma ve renkli bir liste yaptıklarını, hemen her kesim ve hastaneden hekimlerin listede yer aldığına dikkat çekerek, “Listemiz çok renkli oldu. Kırıkkale’den hemen her kesimden hekim bulunuyor. Tıp Fakültesi’nden hocalarımız var, İhtisas Hastanesi’nden hekimlerimiz var ve Aile Hekimlerimiz de de listede yer alıyor” dedi. Kongrede yönetim kurulu, onur kurulu, denetim kurulu ve büyük kongre delegeleri de belirlenerek şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM BELİRLENDİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Bülent Yıldız, H. Fulya Gülerman, Fatih Özdemir, Şaban Ünsal, Yakup Türkel. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Sevinç Bayrak, Burak Aktan, Nilifer Hamidiye, Gülsüm Serbest, Mustafa Yüksel.

Onur Kurulu Asil Üyeleri: Metin Yanık, Cihan Kutluca, Çiğdem Karaer, Savaş Yılmaz, Yunus Çelik. Onur Kurulu Yedek Üyeleri: Mustafa Moray, Tekin Kale, Ahmet Salih Yazar, İhsan Aykut, Birol Ceylan.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Faruk Pehlivanlı, Metin Erdoğan, Abd6ülkadir Yanartaş. Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Şenol Önder, Özlem Latife Yılmaz, Berk Uygur.

TTB Büyük Kongre Delegeleri Asil Üyeleri: H. Fulya Gülerman, Fatih Özdemir, Emrah Topbaş. TTB Büyük Kongre Delegeleri Yedek Üyeleri: Ulaş Öztürk, Tuncer Mavuş, Bayram Işık.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız