TSO’DAN UZAKTAN EĞİTİME 80 TABLETLE DESTEK

TSO’DAN UZAKTAN EĞİTİME 80 TABLETLE DESTEK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, uzaktan eğitime destek amacıyla Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan kampanya kapsamında 80 tablet bilgisayarı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Evlerinde bilgisayar ya da tablet gibi iletişim araçları bulunmadığı için Uzaktan Eğitim programından geri kalan öğrencilerin programa dahil olabilmeleri için Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ‘Uzak da Olsak Eğitime Engel Yok’ kampanyasına Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası 80 tablet bilgisayarla destek verdi. Pandemi nedeniyle evde eğitim görmeleri gereken ancak online eğitimlere katılmak için gereken tablet ya da bilgisayarı olmayan öğrencilerin eğitimden uzak kalmamaları için oda üyelerinin destekleri ile alınan 80 adet tablet bilgisayarı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’ye teslim eden Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, pandemi sürecinin iş dünyasında olduğu gibi eğitim alanında da birçok olumsuzluğa neden olduğunu söyledi.

Yaşanan sorunlar ne kadar büyük olursa olsun eğitimin aksamaması gerektiğini ifade eden Varlı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal yaşama destek noktasında her zaman üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi. TSO tarafından temin edilen tabletleri teslim alan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’de duyarlı davranışlarından ve eğitime desteklerinden dolayı TSO Yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ