TSO´da E-İmza dönemi başladı

TSO´da E-İmza dönemi başladı

TÜM İŞLEMLER ONLİNE YAPILABİLECEK

TSO´da E-İmza dönemi başladı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile E-İmza TR arasında protokol imzalandı.

PROTOKOL İMZALANDI

KSTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, BTK tarafından Elektronik İmza Hizmet Sağlayıcısı olarak yetkilendirilen E-imzaTR ile hizmet alımı ve eğitim konularında anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Gök, yaptığı açıklamada, ?Oda üyeleri e-imza kullanarak MERSİS projesiyle yeni şirket kurulumunu, bilgi güncellemelerini, şirket birleştirmelerini, unvan değişikliklerini, iflas başvurularını, genel kurul bildirimlerinin yapılmasını, onaylanmasını, arşivlenmesini, çeşitli lisans başvurularını, mali destek ve teşvik müracaatlarını, çalışan SGK kayıtlarını ve vergi beyan ve ödemelerini online yapabilecek? ifadelerine yer verdi.  Oda Başkanı Gök ayrıca, ?E-imzaTR ile yapılan sözleşme gereği KTSO üyeleri indirimli fiyatlar üzerinden ve beklemeksizin e-imza sahibi olacak? dedi.

15 DAKİKADA TESLİM ALINACAK

Kendisi de Kırıkkaleli olan E-imzaTR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç ise, ?Türkiye´nin dört Elektronik İmza Hizmet Sağlayıcısından biri olan E-imza TR bugünden itibaren Kırıkkaleli hemşerilerimize Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası içerisinde hizmet vermeye başlamıştır. Kırıkkaleli hemşerilerimiz bugünden itibaren E-imzaları için beklemek zorunda kalmayacak ve 15 dakika içerisinde elektronik imzalarını teslim alabilecekler? dedi.

TÜM İŞLEMLER ONLİNE YAPILABİLECEK

Oda Üyesi şirketlerin, yaşam süreçleri içerisinde faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından aldıkları veya alacakları tescil, izin, patent ve belge işlemlerini de online yapabileceğini belirten Kılıç, ?Bu işlemlerin mersis.gumrukticaret.gov.tr üzerinden elektronik ortamda yapabilmesi için işlem yapacak kişi veya kişilerin, bu kişi gerçek kişiyse kendisinin, şirketse temsil yetkisini haiz kişilerin elektronik imzaya sahip olması gerekmektedir? dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu