TSO çalışanları, fidanla toprağı buluşturdu

TSO çalışanları, fidanla toprağı buluşturdu

FAALİYETLERE DEVAM EDİLECEK

TSO çalışanları, fidanla toprağı buluşturdu

Kırıkkale´de Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) çalışanları ile stajyerler,  insanlarda çevre bilinci oluşturmak ve doğaya katkı sağlamak amacıyla işlerini bırakarak fidan diktiler.

YÜZLERCE FİDAN

İnsanlara çevre bilincini aşılamayı ve doğaya katkı sağlamayı hedefleyen Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Ekrem Gök ve Ahılı Köyü Muhtarı Davut Doğan desteğiyle Ahılı Köyü Hamlı Dede mevkiinde yüzlerce çam fidanını toprakla buluşturdular. Büyük bir keyifle kısa sürede yüzlerce fidanı toprakla buluşturan stajyerlere,   TSO Başkanı Ekrem Gök ile Köy Muhtarı Davut Doğan da et kavurma ikram ederek teşekkür etti.

FAALİYETLERE DEVAM EDİLECEK

Bu tür faaliyetlere her zaman destek verdiklerini belirten TSO Başkanı Ekrem Gök, ?İnşallah bu fidanlar ülkemize, yurdumuza, çevremize güzellikler getirdiği gibi ´barış, huzur ve sevgi´de getirmesini istiyoruz. Biz bugün çok mutlu olduk, çok güzel bir etkinlikti, arkadaşımla birlikte ağaç diktik. İnşallah bu ağaç büyüyecek. Gölgesinde oturduğumuz sürece güzel şeyleri hatırlayacağız" diye konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ

Gök, ?Ağaç dikmek, doğanın güzelleşmesinin yanında bazı doğal afetlerin önlenmesi adına da çok önemlidir. Ağaçlar, özellikle sel baskınları, erozyon ve heyelan gibi doğal afetleri önler. Ağaçlar, toprağın bir anda tutulmasını sağlayarak toprağın kaymasına ve selin oluşmasına engel olur? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü