Trap Skeep turnuvası ilgi odağı oldu

Trap Skeep turnuvası ilgi odağı oldu

Kırıkkale`ye bağlı Yahşihan ilçesi`nin Bedesten mevkiinde ilk kez"Trap Skeep" turnuvası düzenlendi. Ateşli silahlarla, fırlatılan plakları vurmayı amaçlandığı spor turnuvasına Kırıkkale Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, Irmak Belde Belediye Başkanı Bil

ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK

Kırıkkale Atıcılar ve Balıkçılar Dernek Başkanı Halil Güleç, "Bu organizasyonu düzenlenen Özgür Silah ve Bedir Organizasyona teşekkür ederim. Bizim bu organizasyona katılmamızdaki amacımız kahve köşelerinde oturup vakit geçiren balıkçı ve atıcı arkadaşlarımızı bu tür organizasyonlarda bir araya getirmek" dedi.

 

KAYNAŞMA ARZUSU

Özgür silahın kurucu sahibi ve turnuvanın ana sponsoru Adnan Özgür, "Burada ki amacımız, insanlar arasındaki kaynaşmayı, bahar coşkusunu paylaşmak ve bu sporun gelişmesini sağlamak istiyoruz. Düzenlediğimiz turnuvaya Ankara başta olmak üzere bir çok ilden sporcu katıldı. Buda bizi çok mutlu etti. Trap Skeep, turnuvasını Kırıkkale`de ilk defa gerçekleştirdik. Bundan sonra geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

 

ATICILAR PLAKETLERİNİ ALDI

Irmak Belediye Başkanı Bilal Ağca?nın açılış atışını yapmasından sonra 40 Trap Skeep, sporcusunun katıldığı turnuvada Adem Özbek birinci, Ramazan Bedir ikinci, Yakup Akıncı üçüncü, Ahmet Selen dördüncü, Fatih Özçelik beşinci oldu. Atışı kullanan atıcılar plaketleri adeta delik deşik ettiler. Dereceye giren sporculara plaket ve hediyeleri takdim edildikten sonra sporcular ve izlemeye gelen vatandaşlar hep birlikte yemek yediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ