TRANSFERLER AN MESELESİ

TRANSFERLER AN MESELESİ

MKE Kırıkkalespor Menajeri Menajer Hasan Basri Kara, ?Dış transferin önünü açmamız halinde kaliteli futbolcuları kadromuza katmamız an meselesi olur. Bunun için çalışmalar yönetim kurulu nezdinde sürüyor? dedi.

LİSANS BEKLİYORLAR

Ağustos ayı sonunda başlayacak olan 3. Lig maçları öncesi Kırıkkalespor teknik heyet nezdinde sabah ve akşam yapılan çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan teknik heyetin kulağı ise transfer yasağının kalmasından gelecek sevindirici haberde. Aynı zamanda alt yapıdan alınan futbolcular ile birlikte seçmelerde beğenilen futbolculara lisans çıkarılması transfer yasağını bekliyor.

 

YÖNETİM GAYRET EDİYOR

Transfer yasağının kalkması ile birlikte takımın eksikliklerinin göz önünde bulundurularak nokta transferlerle takviye edilmesi gündemde. Menajer Hasan Basri Kara, dış transferle ilgili olarak şöyle konuştu; ?Yönetim kurulumuz bu konuda gayret sarf ediyor ve en kısa zamanda kulüpten alacaklı olanlarla bir araya gelerek anlaşma zemini arayacağız. En kısa zamanda bu konuya çözüm bulunması ile hocamızın elinde bulunan dış transferlerle anlaşma zemini arayacağız. İnşallah bu ay sonuna kadar çözümlenecektir? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ