TRANSFER OLMAZSA, İNTİHAR OLUR

TRANSFER OLMAZSA, İNTİHAR OLUR

Şehrimizin tek profesyonel takımın içler acısı durumda can çekişmeye devam ededursun, 28 Ağustos?ta başlayacak lig için diğer 18 takım akıl almaz transferlere imza atsın. Bu yıl çok zor sıkıntı çekecek olan Kırıkalespor, eğer transfer yapamaz ise intihar

HABER - YORUM: KADİR YAHŞİ

İMKANSIZLIK DEVAM EDERSE?

Gazetemiz Haber Müdürü Kadir Yahşi?nin hafta başından itibaren kaleme aldığı ?Rakiplerimizi Tanıyoruz? yazı dizisi ile sizlere 3. Lig 1. Gurubu tanıtmaya çalıştık. Tüm analizlere göre transfer yapamayan ve geçen sezonki kadrosuna ekleme yapamayıp kan kaybeden 2-3 ekipten biri Kırıkkalespor. Şayet bu imkansızlıklar süreci devam eder ve transfer yapılamaz ise Kırıkkalespor daha sezonun ilk yarısında düşme hattına demir atacağa benziyor.

 

VAN TRANSFERDEN ELİNİ ÇEKMEDİ

Daha iki sezon önce Amatör?den çıkan Menemen Belediye bile 14 transfere imza attı. 2. Ligden düşen A.Sebatspor, Belediye Vanspor, Gebzespor ve Hacettepe mevcut kadrolarırnı korumaya çalışsa da bazı kayıplar yaşadılar. Hacettepe Gençlerbirliği?nden gelecek kiralık oyuncularla ligi geçirecek. Sebat ise kadroyu koruyup üzerine takviye yaptı. Vanspor ise iddialı bir konuma gelerek 13 transfer yaptı. Gebzespor ise maddi imkansızlıktan kapanma aşamasına geldi. Yine de Kırıkkalespor için güçlü rakipler.

 

DİYARBAKIR ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI

BAL Liginden çıkan Manavgat Evrenseki, Yeni Sandıklı, Ümraniye, Beşikdüzüspor ve Elazığ Belediyespor kadrolarını güçlendirerek transfer yaptılar. Diyarbakır B.Ş.Diskispor, Kastamonuspor, Kırıkhanspor geçen sezon grubumuzdan tanıdığımız takımlar. Diyarbakır Diski yaptığı transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bayrampaşaspor, Gümüşhanespor, İnegölspor, Keçiören Sportif A.Ş., Lüleburgazspor, Menemen Bld. Yine geçen sezon 3. Ligin çeşitli klasmanlarında boy gösterdi. Aynı şekilde bu takımlar arasında da transfer yapamayan yok. Kısacası Kırıkkalespor için zorlu bir geliyor.



cÜNEYT CEM
4.09.2011 00:16:47
geçen sezon Kırşehir 25 tane adam aldı küme düştü. Kadroya baktığımda Kıırkkalaede hepsi altyapıdan gelme yada Kırıkalae çocucğu en güzeldie bu.yavaş yavaş kadroya oturdualrmı, gelecekte daha iyi işler yaparlar. Transfer yapan İnegölspor evlere şenlik. Bu hafta evinde oynayacak İnegölle, 21 tane adam ladıalrda noldu ilk maç bayrmapaşa kök söktürdü galibiyet kaçrıdı. en güzeli altyuapı bşverin transfer yapıldı desinler idye yapmayın.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ