Transfer çalışmaları sonlandı

Transfer çalışmaları sonlandı

MKE Kırıkkalespor Transfer Komitesi Başkanı Hüsamettin Gürses, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gürses, transferlerin büyük ölçüde tamamlandığını dile getirerek, şehir dışından 3 üst düzey futbolcu ile görüşmelerin bitme aşamasına geldiğini s

TAKIMA KAZANDIRDIK

Öncelikle iç transfere yöneldiklerine dikkat çeken Gürses, “İlk olarak geçen sezon ki kadroda yer alan ve yeni sezonda faydalanabileceğimiz futbolcularla görüşmeler yaptık. Kadroda kalmasına olumlu bakılan futbolcularla anlaşma sağlandı. Dış transferde de önceliği Kırıkkale’mizde yer alan Amatör Küme ekiplerinden yeteneği ile ön plana çıkan futbolculardan yana kullandık. Hocamızın bu noktada verdiği listenin tamamını takıma kazandırdık” dedi.

OLUMLU SONUÇLANDI

Transfer çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Gürses, “Teknik heyetin istekleri doğrultusunda futbolcularla yapılan görüşmelerin yüzde 90’ı olumlu sonuçlandı. Şuan için şehir içi çalışmaları sona erdi. Önümüzde bir kamp dönemi var. Kamp döneminde eksiklikler daha belirgin hale gelecek. Ancak bizim ve hocamızın isteği transfer çalışmalarının kamp öncesinde sonlanmasıdır” dedi.

ÜST DÜZEY FUTBOLCU

Şehir dışından transfer var mı? sorusuna cevap veren Gürses, “İç transferi sonlandırdık. Kırıkkale içerisinden alacağımız tüm futbolcuları kadromuza dahil ettik. Şehir dışından da 3 üst düzey futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Yine hocamızın isteği doğrultusunda bu görüşmeleri yapıyoruz. Bu görüşmeler kısa sürede neticelendirilecek ve 3 futbolcunun en az 2’siyle anlaşma sağlanacak. Bu oyuncuları da kampa yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

OLUMLU HAVA

Gürses sözlerini şöyle sürdürdü; “MKE Kırıkkalespor’un içerisinde bulunduğu sıkıntıları herkes çok iyi biliyor. Yönetimin önceliği bu sıkıntıları çözmek ve kulübü sıfıra çıkarmak. Bizlerde buna göre transfer çalışmaları yaptık. Hem futbolcular hem de teknik heyet kulübün şuan ki havasından olumlu etkilenmiş durumda. Bunun saha içerisine yansıyacağını düşünüyorum.”

ZOR BİR SÜREÇ VAR

“Transfer bütçemizi kulübümüzün durumuna göre ayarladık ve bütçeyi doğru kullandık. Ligde mücadele edecek kadronun yüzde 99’u tamamlandı. Dediğim gibi şehir dışından futbolcuların da takıma katılmasıyla transferi noktalayacağız. Önümüzde zor bir süreç var. Teknik heyet takımı yoğun trafiğe hazırlamaya çalışıyor. Bizlerde transferler çalışmalarını olması gereken kadar hızlı sonuçlandırdık.”

KULÜP KIRIKKALE’YE AİT

“Genç ve yetenekli bir kadro oluşturuldu. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları destekleyecek büyük bir platform oluşturulması gerekiyor. Yönetimin şeffaf ve şehirle paylaşımcı bir yol izleyeceğini göstermesi çok olumlu etkiler getirdi. Yalnızlaştırılan kulübün  tüm Kırıkkale’ye ait olduğunu, kulüpte görev alan insanların bu şehrin evlatları olduğunu, şehirde yaşayan simitçisinden idarecisine herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda taraftarlara büyük görev düşüyor. Tribüne gelenlerin sayısının artması ve taraftarların kulüp menfaatleri için tribün görevlerini yerine getirmesi çok büyük destekler sağlayacaktır.”

GÜVENİYORUZ

“Biz Kırıkkale insanına güveniyoruz. Bu göreve gelirken, Kırıkkale insanının bizi yalnız bırakacağını aklımıza hiç getirmedik. Çünkü Kırıkkale insanı fedakardır. Kırıkkale’nin en büyük değeri olan MKE Kırıkkalespor’a her zaman destek verecekler ve kulübü yeniden hep birlikte başarılara ulaştıracağız” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ