Trafik Müfettişlerinin önemi anlatıldı

Trafik Müfettişlerinin önemi anlatıldı

Kırıkkale genelinde görev yapan Fahri Trafik Müfettişlerine yönelik Trafik Polisi ile Fahri Trafik Müfettişleri arasındaki ilişkileri geliştirmek ve uygulamada ortaya çıkan aksaklıkları tespit etmek amacıyla 2011 yılına ait 2. dönem toplantısı yapıldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ELE ALINDI

Toplantı, Kırıkkale Emniyet Müdür Yardımcısı Bünyamin Tezol, Trafik Denetleme Şube Müdürü Uğur Mehmet Kaya, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk ve Fahri Trafik Müfettişlerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıda ülkemizin başlıca sıkıntılarından olan trafik terörü ele alındı. 2011 yılı içerisinde Fahri Trafik Müfettişlerince kural ihlali yapan sürücülere 100 adet trafik suçu tespit tutanağı tanzim edildiği bildirildi. Kırıkkale?ye ait başlıca öncelikli mesele olan trafik yoğunluğu ele alındı.

 

AZIMSANMAYACAK KATKILARI VAR

Denetim hizmetlerine katkıda bulunulması, halk arasında kural ihlali yapanlara her zaman kendilerini kontrol eden, gerektiğinde ceza uygulayan birilerinin olduğu inancının yaygınlaştırılması amacıyla Fahri Trafik Müfettişliği müessesinin etkin bir biçimde yürütülmesi ihtiyaç duyulduğu anlatıldı. Yapmış oldukları katkılarının azımsanmayacak derecede Kırıkkale trafiğini olumlu yönde etkilediği görüşleri dile getirildi. Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme birimlerince alınan trafik tedbirleri de anlatıldı. Yapılabilecek ilave tedbirler konusunda Fahri Trafik Müfettişleri karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Karşılaşılan sorun ve öneriler dile getirildi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ