Trafik Kazaları Milli Bir Felaket

Trafik Kazaları Milli Bir Felaket

Atatürk Ortaokulu ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte trafik kurallarına dikkat çekildi. Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Trafik kazalarında ölenlerin sayısının çok fazla olduğunu belirterek, ?Bu bir milli felaketti

TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE KONUŞAN VALİ YARDIMCISI ATA:
Trafik Kazaları Milli Bir Felaket
Atatürk Ortaokulu ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte trafik kurallarına dikkat çekildi. Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Trafik kazalarında ölenlerin sayısının çok fazla olduğunu belirterek, ?Bu bir milli felakettir? dedi. 
TRAFİK KURALLARI ANLATILDI
Atatürk Ortaokulu ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Atatürk Ortaokulu Müdürü Yaşar Doğan, birim amirleri, öğretmenler, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Trafik Haftası etkinliğinin açılış konuşmasını Atatürk Ortaokulu Müdürü Yaşar Doğan yaptı. Kırıkkale?de bir ilki gerçekleştirmek için İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte iki yeni projeye imza atıldığını bildirdi.
EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR
Öğrencilere trafik kazalarının önüne geçilebilmesi ve insanların hayatını kaybetmelerini azaltmak için emniyet kemerinin önemi hakkında bilgilendirilmelerin yapıldığını ifade eden Okul Müdürü Doğan, öğrenciler için yeni projelerin yapıldığını söyledi. Yapılan projelerin ilkinin tiyatro gösterisi halinde öğrencilere bilgiler aşılamak olduğunu açıklayan Doğan, ikinci projenin ise okullar arasında trafik kuralları ile ilgili bilgi yarışması olduğunu ifade etti. Doğan, ?Öğrencilerimiz bu iki proje ile daha çok bilgi edinmiş olacak ve gördükleri tiyatro sayesinde hafızalarına kazınmış olacak? dedi.
BU KONUDA GENÇLER DAHA ŞANSLI
Okul Müdürü Doğandan sonra trafik kazaları hakkında bilgiler veren Vali Yardımcısı Rıfat Ata, ?Trafik kazalarında ölen vatandaşlarımızın sayısı çok fazla. Bu milli bir felakettir. Bunun önüne geçebilmek için sürücülerimizin daha dikkatli ve emniyet kemerini kullanmaları gerekiyor. Ölümlerin yanı sıra yaralanmalar ve maddi hasarlarda oluyor? şeklinde konuştu. Geleceğimiz olan gençlerin kendilerinden daha şanslı olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Ata, öğrencilerin trafik kazaları ve trafik kuralları ile ilgili daha çok bilgi edindiğini, yolların daha iyi ve teknolojik araçların fazlalaşmasından dolayı gençlerin daha şanslı olduğunu söyledi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü