Trafik sorununa çözüm aranıyor

Trafik sorununa çözüm aranıyor

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Trafik sorununa çözüm aranıyor

Kırıkkale´nin ulaşım master planı masaya yatırıldı. Trafik ve Toplu ulaşım konusunda öncelikle Demir Yolu´nun şehir dışına taşınması yeniden gündeme getirildi. Ulaşım sorununun diğer yatırımlarla çözümünün mümkün solacağı bildirildi.

BELEDİYE MECLİS SALONUNDA

Kırıkkale Belediye Meclis üyeleri, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Ahiler Kalkınma Ajansı personelleri ve Belediye teknik personellerinin katılımıyla Ulaşım Master Planı hakkında bir toplantı gerçekleştirildi.

PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ

Kırıkkale Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen bu toplantıda ilimizin ulaşım sorunları ve bunun için ne yapabiliriz içerikli başlıklarda Ulaşım Master Planı Tanıtım semineri verildi. Seminer öncesi proje hakkında kısa bilgiler aktarıldı. Ulaşım Master Planı Tanıtım Seminerinde hedefin İlimizdeki Otopark sorunun çözümü, TCDD hattının şehir dışına kaydırılması, Toplu Ulaşım ağının düzenlenmesi, Raylı sistem olasılıkların incelenmesi olduğu belirtildi. Toplantı da ayrıca ilimizin toplu ulaşım sorunlarının çözümü için Ulaştırma bakanlığı, TCDD, İller Bankası, AHİKA gibi kurumlarla görüşüldüğü belirtilerek, bu sorunların çözümünde Ulaşım Master planının yapılmış olması önceliğini gözler önüne serildiği ifade edildi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü