Trafik rahatlayacak

Trafik rahatlayacak

GEÇMİŞ DÖNEMDE YOLLAR DARALTILARAK KALDIRIMLARIN GENİŞLETİLMESİNDEN KAYNAKLI SORUN

GEÇMİŞ DÖNEMDE YOLLAR DARALTILARAK KALDIRIMLARIN GENİŞLETİLMESİNDEN KAYNAKLI SORUN

Trafik rahatlayacak

Belediye kentin en önemli sorunlarından birisi olan trafik sorununa çözüm arıyor. Özellikle merkezde Ankara Caddesinin Zafer Caddesine bağlantı bölgesinde adeta takınan trafiği rahatlatmak için yolu 60 santim genişletiyor.

SAYGILI´NIN İLK ÖNERİSİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın göreve başladığı ilk günlerde gündeme getirdiği Ankara Caddesi trafiğini rahatlatma önerisi doğrultusunda Ankara Caddesinin Zafer Caddesine paralel olan kısmında yol genişletme çalışması başlatıldı. Daha önceki dönemde kaldırımların genişletilerek yolların daraltılmasından kaynaklanan trafik sorunu şimdilik bu şekilde çözülmeye çalışılıyor. Bu bölgedeki çalışma özellikle burayı sürekli kullanan sürücüleri memnun edecek gibi görünüyor.

TAKSİCİLER DURAK İSTİYOR

Ankara Caddesinin çıkıya göre sağ tarafındaki kaldırımın 60 santim daraltınla çalışması sürerken caddenin köşesinde bulunan ve Kırıkkale´nin ilk taksi durağı olma özelliği taşıyan Merhaba Taksi Durağı esnafları da yolun genişlemesinden memnun olduklarını belirtirken kendilerinin barınacağı bir durak yeri tahsis edilmesini istiyorlar. Taksici esnaflarından Haydar Özen bu konuda birkaç kez müracaatta bulunduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını söyledi.



nadir öğülmüş
22.02.2016 16:19:09
bunlar hastaneyi götürüp dağın basına yaparlar sehrin içindeki tek parka valilik konağını getirip sıkıştırırlar hastaneyi yıkıp otoprk yaparlar şehrin ortsından geçen koca bulvarın yönünü değiştirip kör yol yaparlar şehrin göbeğine okul yapıp kenarlardan öğrencileri şehre taşır olmayan trafiği alt üst ederler ben kırıkkaldeki brokratları anlayamadım gitti

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü