Trafik rahatladı!

Trafik rahatladı!

YILAN HİKÂYESİNE DÖNEN KIRIKKALE-KAYSERİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK İNŞAATI NİHAYET TAMAMLANDI

YILAN HİKÂYESİNE DÖNEN KIRIKKALE-KAYSERİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK İNŞAATI NİHAYET TAMAMLANDI

Trafik rahatladı!

İnşaatı yılan hikâyesine dönen Kırıkkale-Kayseri yol kavşağındaki köprü nihayet tamamlandı. İnşaat firmasının FETÖ bağlantısı dolayısıyla kayyuma devredilen köprülü kavşak önce tek taraflı sonra iki yönlü trafiğe açıldı. Bölgede yaşanan sıkıntı giderildi

YAPIMI YILAN HİKÂYESİ OLMUŞTU

Kırıkkale-Kayseri Karayolu kavşağındaki trafik sıkışıklığını gidermek ve trafik akışını hızlandırmak amacıyla yapımına 2014 yılında başlanan köprülü kavşak inşaatı nihayet tamamlandı. Sadece temeli iki yıl süren ve bu süre zarfından aynı daha önceki yıllarda olduğu gibi trafik kazaları hiç durmayan aynı zamanda trafik adeta çileye dönüşen kavşaktaki inşaatın tamamlanmasıyla çile sona erdi.

İNŞAAT FİRMASI FETÖ´CÜ ÇIKTI

İnşaatı uzun yıllar süren ve bu süreçte daha önceki trafik çilesi en az oh kat artan oto gar ile Yüksek ihtisas hastanesi yolunun kesiştiği bölge yıllardır süren inşaat nedeniyle espri konusu olmaya başlamıştı. İnşaatın son aşamasına gelindiğinde inşaat firmasının FETÖ bağlantısı olduğu için inşaatın kayyuma devredildiği gündeme düştü. Bundan sonra durum Kırıkkale´ye bir düğün için gelen Başbakan Binali Yıldırım´a kadar iletildi. Yıldırım´ın talimatıyla köprülü kavşak Kurban Bayramında tek yönlü olarak trafiğe açıldı. Daha sonra iki yönlü açılan köprü sayesinde trafik bir anda rahatladı.

GÜNDE BİNLERCE ARAÇ GEÇİŞ YAPIYOR

Günde binlerce aracın geçiş yaptığı güzergâhın kilit noktası olan Samsun yolu ile Kayseri istikametinin kesiştiği nokta olan köprülü kavşaktan transit geçiş yapan araçlar eski sıkıntıyı yaşamadan doğrudan geçiş yapıyor. Bu arada Kayseri istikametine giden araçlar da herhangi bir trafik ışığına yakalanmadan yoluna devam ediyorlar. Daha önceden hemen hemen her gün kaza yaşanan bölge bu sayede rahatladı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü