Torun acısına kalbi dayanmadı

Torun acısına kalbi dayanmadı

ÇALILIÖZ MAHALLESİ MUHTARI AHMET DEMİRTAŞ İSTANBUL´DA GÖLETTE BOĞULARAK VEFAT EDEN TORUNUNUN CENAZESİNİ KIRIKKALE´YE GETİRDİĞİ SIRADA FENALAŞARAK CAN VERDİ

ÇALILIÖZ MAHALLESİ MUHTARI AHMET DEMİRTAŞ İSTANBUL´DA GÖLETTE BOĞULARAK VEFAT EDEN TORUNUNUN CENAZESİNİ KIRIKKALE´YE GETİRDİĞİ SIRADA FENALAŞARAK CAN VERDİ

Torun acısına kalbi dayanmadı

Çalılıöz Mahallesi Muhtarı Ahmet Demirtaş İstanbul´da gölette boğularak vefat eden torununun cenazesinin Kırıkkale´ye gelişi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

PAZAR GÜNÜ TORUNU VEFAT ETMİŞTİ

Muhtar Ahmet Demirtaş´ın İstanbul´da yaşayan torunu 17 yaşındaki Ahmet Can Demirtaş Cumartesi günü evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. 17 yaşındaki Ahmet Demirtaş´ı yakınları kayıp olarak polise bildirdi. Ahmet Demirtaş´ı bulmak için İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ve Arnavutköy Çocuk Büro ekipleri aramalara başladı.

CESEDİ SAZLIK DEREDE BULUNDU

Arama çalışmaları devam ederken, Arnavutköy Sazlıdere Barajı civarında balıkçılar bir cep telefonu bulup polise teslim etti. Cep telefonunda yapılan incelemede telefonun Ahmet Can Demirtaş´a ait olduğu belirlenince polis ekipleri aramaları baraj çevresinde yoğunlaştırdı. Demirtaş´ın baraja girmiş olma ihtimaline karşı olay yerine dalgıçlar çağrıldı. Barajda bir süre arama yapan dalgıç polisler Ahmet Demirtaş´ın cesedine ulaştı.

DEDE, TORUN ACISINA DAYANAMADI

Torununu ölüm haberi üzerine Muhtar Ahmet Demirtaş İstanbul´a gitti. Torununun cenazesini Adli Tıp Kurumundan yakınlarıyla aldıktan sonra Kırıkkale´ye geldi. Cenaze aracının Muhtar Ahmet Demirtaş´ın evinin önüne geldiğinde evde bulunanların feryat etmesi üzerine Muhtar rahatsızlandı. Torunun acısı ve çevredekilerin feryatları karşısında heyecanlanan muhtar, evin önündeki onlarca kişinin gözleri önünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

CENAZELERİ YAN YANA DEFNEDİLDİ

Talihsiz bir kaza sonucu 17 yaşında hayata gözlerini yuman Ahmet Can Demirtaş ile dedesi Muhtar Ahmet Demirtaş´ın cenazeleri Balışeyh ilçesine bağlı Bıyıkaydın köyünde yan yana defnedildi. Cenazeye dede torunun yakınlarıyla tüm muhtarlar, köy halkı ve Kırıkkale´den çok sayıda vatandaş katıldı. Torununun cenazesini defnetmeye hazırlanan aile dedenin de vefat ekmesiyle adeta yıkıldı. Dede torunun yakınlarının feryatları yürek yaktı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama