Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı

Toprak Cafe Toprak  Mahalleye renk kattı

Kırıkkale’de daha önce belli semtlerde yoğunlaşan Kafeterya sektörü şu sıralarda mahallelere de yer almaya başladı.

Kırıkkale’nin en eski yerleşim semti olan Toprak Mahallede geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Toprak Cafe mahalleye ve caddeye renk kattı.

 

KAFETERYA SEKTÖRÜNDE CANLILIK

Daha önceki yıllarda sadece Atatürk Bulvarı Maraş caddesinde görmeye alışık olduğumuz kafeterya, kahve hane ve benzeri mekanların şimdilerde değişik semt ve mahallelerdeki işlek cadde ve sokaklarda da yoğunlaştığını görüyoruz. Kaletepe Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı Yeni Mahalle Plevne caddesi ve diğer birçok mahallede özellikle pandemi dolayısıyla uygulanan yasak sonrasında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Yeni gelişen mahalle ve semtlerdeki bu hareketliliğin kenar mahallelerden sonra merkezdeki mahallelerde de sayılarında çoğalma olması dikkat çekiyor.

 

TOPRAK MAHALLEDE İLK CAFE

Kırıkkale’nin en eski semti olarak bilinen Gürler Mahallesi toprak mahalle semtinde bu hareketlilikten nasibini almaya başladı. Çay ocağı kahvehane ve genellikle küçük esnafların yoğunlaştığı Toprak Mahalle semtinin Menderes caddesinde hizmet vermeye başlayan Toprak Cafe hem mahallenin nemde caddenin ilk kafesi olma özelliği ile dikkat çekiyor. Uzun yıllar pek hareketlilik olmadığı için çevre esnaflar ile vatandaşların ilgi göstermediği caddenin Toprak Cafe sayesinde hareketlilik kazındığı belirtiliyor

 

ÖZEL GÜNLER İÇİN İDEAL MEKAN

Taprak mahalle semtinin çok katlı ilk binalarından birisi olan Carfursa AVM karşısındaki Mehmet Efendi apartmanının alt katında son derece modern ve hijyen kuralarına özen gösterilen cafede fiyatlarda piyasaya göre oldukça uygun. Türk kahvesi 5 lira, karışık tost 7,5 lira katmer ve içli çörek 6 lira serpme kahvaltı ise sadece 25 liraya servis ediliyor. Rahat mekan kaliteli hizmet sloganı ile açılan cafede ayrıca bazı özel günlerde canlı müzik eşliğinde çigköfte partisi ve özel ikramlı eğlence düzenleniyor.

 

TAMİZLİK VE HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ

Temiz ve rahat ortam kaliteli hizmetin ön planda tutulduğu cafede tüm içecek çeşitleri ise piyasa fiyatından satılıyor. Ayrıca öğrencilere belli özel günlerde indirimli tarife uygulanırken, yaş günü, asker gecesi, parti ve özel gün yapmak isteyenlere de her türlü kolaylık sağlanıyor. İkramlar isteğe göre hazırlanıyor piyasa koşullarına göre fiyatlar çok uygun tutuluyor.

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı