TOPLUMU TEHDİT EDENLER CEZALARINI ÇEKİYOR

TOPLUMU TEHDİT EDENLER CEZALARINI ÇEKİYOR

Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Huzur toplantısı? Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda yapıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Ertan Başaran 10 yıl önce sokağa çıkılmadığını ancak şimdilerde refahın arttığını söyledi. O günlerde

HALKIN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 yıldır düzenlenen mahalle toplantılarının bir yenisi de dün Bahçelievler mahallesinde bulunan Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda gerçekleşti. Hırsızlık gasp ve son günlerde artan dolandırıcılık vakalarına karşı slayt gösterisi halka izletildi. Vatandaşlara alınabilecek önlemleri anlatan Polis Memuru Volkan Bozdağ  ?Huzur toplantıları sizlerle fikir alışverişinde bulunmak için düzenleniyor, muhtarlar aracılığıyla sizlerin sorunlarını öğrenip gerekli amirliklere iletiyoruz, sizlerin sorunlarını daha yakından takip ediyoruz ? dedi.
 
GEREKEN ÖNLEMLERİ ALIYORUZ
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Aşayiş şube müdürü Tuncay Kızıltuğ ?Asayişi sağlamak için huzur toplantıları, mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri, okul ziyaretleri düzenliyoruz ayrıca bilgilendirme broşürleri dağıtarak alınması gereken önlemleri anlatıyoruz? dedi. Çocuk Şube Müdürü Ertan Başaran ?2002 yılında sokağa çıkılmıyordu o günlerde toplumu tehdit eden şahıslar şu anda cezaevinde sokakları temizledik refahı artırıyoruz? şeklinde konuştu. Toplantıya Asayiş müdür yardımcısı Tuncay Kızıltuğ, Çocuk Şube Müdürü Ertan Başaran, Trafikten Sorumlu Komser Mevlüt Namlıtürk, Bahçelievler mahalle muhtarı Haydar Altuntaş ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ