Toplumla entegre olmalıyız

Toplumla entegre olmalıyız

Garnizon Komutanı Yücem Karauz, TEMAD'ın ekonomik ve toplumsal anlamda toplumla entegre olmasının önemli olduğunu söyledi. Toplumun ve milletin emrinde çalışan insanlar olduklarını belirten Karauz, dernek faaliyetlerine destek vereceklerini açıkladı.

EMEKLİLİK HAYATINDA DA AKTİFİZ

Kırıkkale’de kuruluşunu tamamlayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD şubesi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz’u makamında ziyaret etti.TEMAD Kırıkkale şubesinin kuruluşunun tamamlandığını ve bu amaçla kendilerini tanıtmak amaçlı olarak ziyaretlerde bulunan TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı Coşkun Koçak, kamu yararına çalışan dernek olduklarını belirterek, “Türkiye’nin pek çok yerinde kuruluşunu tamamlayan ve uzun süredir faaliyette olan Emekli Astsubayları bir çatıda toplamak ve çeşitli aktiviteler ile ömürlerini faal olarak geçiren insanların emeklilik hayatında da aktif olmalarını sağlayan derneğimizi anlatmak için sayın Komutanımıza ziyarette bulunduk. Bizler toplumun içinde ve milletin emrinde çalışan insanlarız. Bu özelliklerimizle sivil yaşamda da asker ile sivili bütünleştirme gayreti güdüyoruz. Komutanımızdan faaliyetlerimizi yaparken yakın ilgi ve alaka bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

                    

DESTEK VERECEĞİZ

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz ise yaptığı açıklamada, “ Düne kadar mesai arkadaşlarımız olan siz değerli kardeşlerimizin bu çabalarına elimizden gelen desteği vereceğiz. Sizler bizim sivil ortamdaki yüzümüzsünüz. Sizlerin ekonomik ve sosyal anlamda topluma entegre olması bizleri mutlu eder. Faaliyetlerinize her türlü yasal çerçevede desteğimiz olacaktır” dedi. Kırıkkale TEMAD Şube Koordinatörü Fazlı Güventürk “ Özveri ile görev yapmış ve emekli olmuş bizler asker olduğumuzu ve Milletin bölünmez bütünlüğü çerçevesinde görevlerimizi unutmuyoruz. Yaşam kalitemizin daha da artırılması için beraber olduğumuz derneğimize yaklaşımından dolayı sayın Komutanımıza teşekkürü borç biliriz. Halen görevde olan ve emekli olan asker kardeşlelrimiz ile biriz bütünüz” şeklinde konuştu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ