Toplum yararına çalışıyoruz

Toplum yararına çalışıyoruz

Güzel Hasletler Eğitim Derneği Hüseyin Kahya Mahallesi?nde hizmete girdi. Törende açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Raziye Ünal ?Amacımız insanları telkinler ile sağlıklı beslenmeye ve sigarasız bir hayata yönlendirmektir? dedi.

MANEVİ DESTEK

Hüseyin Kahya Mahallesi Tiryaki Caddesi üzerinde hizmete giren Güzel Hasletler Eğitim Derneği faaliyetine başladı. Geniş katılımın yaşandığı açılış töreninde konuşma yapan Dernek Başkanı Raziye Ünal herhangi bir ilaç kullanımı yahut bir tedavi uygulaması olmadığını dikkat çekerek tamamen manevi destek ile insanları sağlıklı beslenmeye yönlendireceklerini ifade etti. Önceliklerinin toplum bilincini sağlamak olduğunu belirten Ünal bilincin sağlanması halinde geri kalan her konunun çözülebileceğini ifade etti.

TEMİZ ÇEVRE BİLİNCİ

Önceliklerinden birinin de temiz bir çevre bilinci oluşturmak olacağını belirten Ünal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ?Derneğimizin faaliyet konusu eğitimdir. Sağlıklı beslenme, sigara kullanımından caydırma, spora yönlendirme ve temiz bir toplum oluşturma konularında bizi ziyaret eden vatandaşlarımıza gerek slayt gösterimleri ile gerekse uzmanların açıklamaları ile manevi olarak destek olacağız. En büyük avantajımız ilaç kullanımı olmadan tamamen doğal yolları deneyecek olmamızdır. Bu konuda kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın istiyoruz.?

SAĞLIK DURUMLARI ANALİZ EDİLİYOR

?Zira üyelerimizin ilk önce sağlık durumlarını analiz edip ona göre bir beslenme şekli tavsiye ediyoruz. Bu beslenme tavsiyemiz sağlığa zararlı her şeyi önleyecek şekilde olacak. Tam buğday ekmeği vatandaşlarımıza ilk önerimiz olacak. Zira hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen ekmek nişasta yoğunluğu bakımından sağlığımızı da son derece tehdit ediyor. Bunun haricinde kilo verme eğitimlerimiz olacak. Bu kilo verme eğitimlerinde de uzmanlarımıza danışarak doğal bir yöntem kullanacağız. Hem kilo verme hem de sigara bırakma için hiçbir ilaç kullanmayacağız?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü