Toplum yararına çalışıyoruz

Toplum yararına çalışıyoruz

Güzel Hasletler Eğitim Derneği Başkanı Raziye Ünal gazetemize gelerek, toplumu kalkındıracak eğitim çalışmalarından bahsederek, insanların dünyada saadetine, ahrette yüzünü ak edecek göreve davet ederek, amacını ve yapılacak işleri anlattı.

EĞİTİM KLİNİĞİ AÇACAĞIZ 

Derneğin amacı ile ilgili açıklamalar yapan Ünal, ?Toplumu madden ve manen kalkındırarak, kendi ayakları üzerinde duracak, sağlıklı çalışkan sorumluluk sahibi bireyler yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu çalışmaları sürdürmek için 1- Merkezi Eğitim binası 2- Eğitim kliniği yaptırmaktır. Eğitim binasını yaptırmanın amacı: Açık öğretim teknolojisini kullanan ülkemize ve dünyaya yayın yapan bir eğitim kurumu olmaktır. Burada inanç, akıl, bilim değerleriyle uyumlu, kişilik sağlık ve başarı konularında eğitim veren sevgi ve saygıyı güçlendirici, bir eğitim kurumu olarak, anarşi ve terörün tırmanmasını engelleyerek ülkemize ve dünyaya pozitif etki yapmaktır? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Ünal konuşmasının devamında,  ?Bu eğitime katılanlar hayatlarının her döneminde herkes tarafından tercih edileceklerdir. Eğitim kliniği yaptırmanın sebebi: İçki, sigara, kumar ve uyuşturucuyu bırakmak isteyenleri ve psikolojik sorunları olanları eğitmek, telkin ve tedavi etmektir. Şahsım olarak tek amacım, ölüm vaki olmadan aynı düşüncelere sahip olanlarla beraber, insanlığa yararlı olan bu eseri gerçekleştirmek, vefatımdan sonra sevabının devamıdır.2007 de kurduğunu, derneğin en önemli sorunun bu güne kadar fikirlerini etraflı bir şekilde ilgilenecek kimselere ulaştıramamış, anlatamamış olmasıdır.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü