Toplum Destekli Polis`ten Ramazan Yardımı

Toplum Destekli Polis`ten Ramazan Yardımı

Kırıkkale`nin merkez mahallerinde ailelere yardım paketi ulaştıran Toplum Destekli Polis Hizmetleri Büro Amirliği polisleri, ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

40 AİLEYE YARDIM

Ramazan`da yardımlaşmanın önemine dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, polis olarak halkın ihtiyaç duyduğu her anda yanında olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Kartal, emniyet ve asayişi sağlamaktaki görevlerinin yanında, toplumsal konulara da duyarlı olduklarını kaydederek, Kırıkkale`de 40 aileye gıda ve çek yardımı ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bereket ayı olarak bilinen Ramazan`ın özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşma olduğunu belirten Kartal, "Ramazan ayı toplumda bireylerin birbirleri ile paylaşmanın ve yardımlaşmanın hazını yaşadığı mübarek bir aydır. Bu ayda birlik ve beraberliğin korunması ve devam ettirilmesi için büyük bir çalışma sergilenmektedir. Kısacası Ramazan ayı bireylerin kendi kendileri ile bir bakıma nefis muhasebesi yapması yanında, toplum olarak da paylaşma ve yardımlaşma yapmasına imkan tanımaktadır." dedi. Yardımı alan vatandaşlar da polise teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü