Toplum Destekli Polislerden esnaflara uyarı

Toplum Destekli Polislerden esnaflara uyarı

Kırıkkale Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, on günlerde artış gösteren kontör hırsızlığı vakalarına karşı ve sahte para olaylarına karşı broşürlerle Kırıkkale esnafına uyarılarda bulundular.

400 ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Toplum Destekli Polisler, Kırıkkale?de 400 esnaf ve vatandaşı tek tek ziyaret ederek hırsızlardan korunma yöntemleri ve sahte paraların tespit edilmesi konularında bilgi verip broşür dağıttı. Ekipler hırsızlık ve sahte para konusunda vatandaşları sürekli bilinçlendirdiklerini belirterek, "Ayrıca toplum destekli polislerimiz, vatandaşları bire bir ziyaret ederek, bu konularda bilgiler verip, broşür dağıtıyor. Ayrıca vatandaşımızın polisten beklentilerini ve şikayetlerini dinliyor, bizler de ona göre çalışma yapıyoruz" dediler. Pazarcı esnafını gezerek vatandaşlara broşür dağıtan Toplum Destekli ekipleri, özellikle sahte paraların tespit edilmesi konusunda esnaflara bilgi verdi. Ekipler esnafın sahte para ve her gani bir asayiş konusunda 155 Polis imdat telefonu aramasını istedi.

 

155?İ ARAYIN

Esnafları ziyaret eden Toplum Destekli Polis ekipleri yaptıkları uyarılarda, ? Kullanmış olduğunuz cep telefonunda emniyet görevlisi asker rütbeli ve hakim savcı konumundaki şahsıların eşlerinin rahatsız edildiği taciz edildiği kendilerinin bu şahsızların yakalamak için çalışma yaptıklarının söyleyerek sizin ve başka vatandaşları n cep telefon numaralarını sizin adınıza teröristler kullanıyor çok konuşma yapılıyor size yüklü miktarda fatura gelecek ayrıca sizleri telefonla arayarak kendisini devlet görevlisi olarak tanıtan ve hakkınızda biri suçtan dolayı soruşturma yapıldığını ve soruşturmanın bitmesi için sahte kontör isteyen kişilere itibar etmeyiniz hemen 155 arı yarak bizleri haber ediniz? dediler.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ