Toplum yararına çalışma yapacak

Toplum yararına çalışma yapacak

KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET EDİYORLAR

Toplum yararına çalışma yapacak

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Şubesi Başkanı Satılmış Aksun ve yönetim kurulu üyeleri vakfı daha çok kişiye anlatmak, tanıtmak ve karşılıklı sosyal çalışmalarda bulunmak amacıyla seri ziyaretlerde bulunuyorlar.

KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET EDİYORLAR

Bu amaçla bir süredir ziyaretlerini sürdüren Başkan Aksun ve yönetim kurulu üyeleri, şimdi de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Bakanı Ahmet Varlı´yı ziyaret ettiler. Yönetim kurulu üyelerini Ünlü ve Varlı ile tanıştıran ve tanıtan Aksun, vakıf olarak da yaptıkları ve yapacakları çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

ULAŞILMASI GEREKENLERE ULAŞILACAK

Aksun her iki ziyarette de yaptığı açıklamalarda, ?Biz vakıf olarak sosyal, kültürel ve toplum yararına çalışmalar planlıyoruz. 100 civarında öğrencimize burs veriyoruz. Topluma faydalı olmayı ilke edinmiş bir vakıfız. Köklü bir gelenekten geliyoruz. Vakfımızı tanıtarak daha çok kişiye ulaşmayı amaçlıyoruz? dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Vakfın faaliyetlerini dinleyen ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışan Ünlü ve Varlı, Başkan Aksun ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler ve toplum yararına ortak çalışmalarda bulunabileceklerini belirttiler.  Aksun ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce TSO Başkanlığına seçilen Ahmet Varlı´ya da hayırlı olsun dileklerini ilettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü