Toplum vicdanında mahkûm olacaklar

Toplum vicdanında mahkûm olacaklar

HDP´Lİ VEKİLLER DE FETÖ GİBİ YARGILANSIN

Toplum vicdanında mahkûm olacaklar

MHP İl Başkan Yardımcısı ve şehit kardeşi Soner Gençer, son dönemlerde artan terör saldırılarıyla şehit olan vatan evlatlarına rahmet, yaralı askerlere ise acil şifalar diledi. Gençer, ?Haince arkadan vurulan, pusuya düşürülen bu vatanın evlatlarına kast eden terör odaklarını lanetliyorum. Terörü üreten, onu kullanan, destek veren ve terörden medet uman tüm kişi ve kurumların, toplum vicdanında ebediyen mahkûm olacaklarını unutmasınlar? dedi.

HDP´Lİ VEKİLLER DE FETÖ GİBİ YARGILANSIN

Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Gençer, ?Şu zor günlerde, şehit ailesi olarak bu ülkenin temel taşı olan kardeşliğimiz üzerinde oynanmak istenen kirli oyunlara dikkat çekmek istiyorum. Devletimizden ve ülkeyi yönetenlerden isteğim şudur ki, PKK terör örgütünü terörist bile görmeyen, PKK´nın uzantıları olan HDP´li vekillerin ve belediye başkanlarının bir an önce FETÖ terör örgütü gibi yargı önüne çıkarılıp vatana ihanet suçundan yargılanmasını talep ediyorum? diye konuştu.

HAİNLERİN SONU ÖLÜM

Gençer, sözlerini şöyle tamamladı: ?Şu da iyi bilinmelidir ki ülkeyi bölmeye çalışmak isteyen hainlerin gittikleri yolun sonunda ölüm olacağı aşikârdır. Bu sebeple vatan sınırları dışında hainlere karşı savaşan aziz Türk milletinin evlatları olan askerlerimize dualarımızı sunuyor, Türk Milletinin her zaman yanlarında olduklarını beyan ediyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimize rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız