Toplum, bürokrasi ve siyaset, uyuşturucuya karşı tek yürek

Toplum, bürokrasi ve siyaset, uyuşturucuya karşı tek yürek

MHP İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN ?DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETEN UYUŞTURUCUDUR? BAŞLIKLI KONFERANS, KIRIKKALE BÜROKRASİSİNİ VE SİYASETİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

MHP İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN ?DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETEN UYUŞTURUCUDUR? BAŞLIKLI KONFERANS, KIRIKKALE BÜROKRASİSİNİ VE SİYASETİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

Toplum, bürokrasi ve siyaset, uyuşturucuya karşı tek yürek

Toplumun kanayan yarası haline gelen madde bağımlılığı konusuna dikkat çekmek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından organize edilen programla Kültür Merkezinde bir araya gelen davetlilerin oluşturduğu kare, toplumsal meselelerde Türk Milletinin siyasi görüş ayrımı yapmadan nasıl tek yürek olabildiğini bir kez daha kanıtladı.

BÜROKRASİ, SİYASET VE SİVİL TOPLUM TAM KADRO KATILDI

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik şehri yöneten isimler olarak programın onur konuklarıydı. Kırıkkale siyasetinin de tam kadro olarak katıldığı programa Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ile CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve Yönetim Kurulu Üyeleri büyük ilgi gösterdiler. Başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve Meclis Başkanı Ömer Akçelik olmak üzere birçok oda, dernek ve vakıf yöneticileri de Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri olarak programı ilgiyle takip ettiler.

BİRLİK VE BERABERLİK GÖSTERİSİ

MHP Genel Merkezi´nin Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ve MYK Üyesi S. Ahmet Göçer ile temsil edildiği programa her görüşten ve her yaştan birçok konuk katılarak, programı sonuna kadar takip ettiler. Planlanmış programları sebebiyle Vali M. İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konferansın hemen başlangıcında salondan ayrılırken başta siyasi parti yöneticileri olmak üzere misafirlerin büyük çoğunluğu konferansı ilgiyle ve sonuna kadar izlediler. Katılamadıkları için telgraf göndererek programı kutlayan Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir´in yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin telgrafı salonda uzun süre alkışlandı.

İLK PROGRAM AMA SON DEĞİL?

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun açış konuşmasıyla başlayan programda Baloğlu, toplumun kanayan yarası madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla böyle bir programı düzenlediklerini bildirdi. Siyasi partilerin aynı zamanda birer sivil toplum kuruluşu olduğuna da dikkat çeken Baloğlu, böyle bir programı düzenlemenin sosyal sorumlulukları gereği olduğuna vurgu yaparak, bu programın asla son olmayacağını, toplum düzenini ilgilendiren her konuda siyaset dışı bu tarz programlar yapacaklarını belirtti.

MHP BÜYÜK ALKIŞ ALDI

İnsan hayatının değerini ve madde bağımlılığının gerek bireyleri gerekse toplumu ne hale getirdiğini gözler önüne seren video filminin izlenmesinin ardından madde bağımlığının zararları, alınması gereken önlemler ve bağımlılara uygulanacak yaklaşım ve tedavi yöntemlerini konu alan sunumlarıyla izleyicileri bilgilendiren Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sevil Albayrak, Psikolog Esra Bakçepınar ve Polis Memuru Ramazan Erbaşı´nın verdiği bilgileri dikkatle dinleyen konuklar, akıllarına takılan konuları da uzmanlara sorma fırsatı elde ettiler. Program sonunda, programa katkıda bulunan uzmanlara çiçek ve plaket takdim eden MHP´li yöneticiler gerek davetlilerden gerekse Kırıkkale´nin bürokrasi ve siyasetinden büyük alkış aldılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız