Toplu açılış için değil, oy için geliyor

Toplu açılış için değil, oy için geliyor

AKP BÖLÜNMÜŞ BİR VATAN VAAT EDİYOR

Toplu açılış için değil, oy için geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk, sanayi sitesine verilen sözlerin tutulmadığını ifade ederek, Buraya bir asfalt atmak, banka açmak ya da ATM koymak zor mu?” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale'ye gelişi konusunda ise, Toplu açılış için değil, oy için geliyor” dedi.

BİR ATM KOYMAK ZOR MU?

Sanayi Sitesi'ni gezen MHP adayı Av. Öztürk, sanayi sitesinin bakımsız ve ilgisiz bırakıldığını, bu nedenle esnafın zorluklarla çalıştığını söyledi. Öztürk, Tüm esnaf alanında olduğu gibi sanayi esnafı da büyük bir çıkmazın içerisinde. Saatlerdir esnafı geziyoruz, bir tanesinde bir müşteri görmek mümkün değil. Sanayi esnafı sıkıntı içerisinde ve çare arıyor. Çareyi de MHP'de görüyorlar. Sanayi Sitesi'nin içiresinde büyük bir kısma asfalt atılmamış. Koskoca Yeni Sanayi Sitesi'nin içerisinde bir tane banka yok. Bırakın bankayı bir tane ATM yok. Esnaf Yahşihan'a, Kırıkkale'ye gitmek zorunda kalıyor. Buraya bir asfalt atmak, banka açmak, ATM koymak bu kadar zor mu?

AKP BÖLÜNMÜŞ BİR VATAN VAAT EDİYOR

AKP'nin isteği ve seçim beyannamesi ortadadır” diyerek sözlerine devam eden Öztürk, AKP millete başkanlık sistemi vaat ediyor. Bölünmüş bir vatan vaat ediyorlar. Başkanlık sistemi demek, o kaçak sarayda oturan malum kişinin imparator olup dayatmalarıyla, baskılarıyla, hırsızlıkları ve yolsuzlukları kapatmalarıyla insanların başına çöreklenmesi demek” şeklinde konuştu.  

SESSİZLİK TSUNAMİYE DÖNÜŞECEK

Öztürk şöyle devam etti: Biz seçim beyannamemizi açıkladık. Toplumun bütününe hitap eden planlamalarımız var. MHP torpille bir yerlere gelen ve yaptığı işle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir kadro ile değil, işin uzmanı kadrosuyla, beyannamesiyle halkın karşısına çıkmıştır ve iktidar olacaktır. Ortadaki sessizlik, büyük bir tsunamiye dönüşecek ve sandıklardan dolu dolu MHP'ye oy çıkacaktır. AKP'de bu tsunamide boğulacak, hırsızlıkların ve yolsuzlukların hesabını verecektir.”

HALKI KANDIRMAK İÇİN KULLANACAKLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırıkkale'ye gelişi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Öztürk, 71 açılış diyorlar. Gözle görülür bir Nur Camii var. 71'in içinde ne var ben de bilmiyorum. Bakkal filan vardır diye düşünüyorum. Muhtemelen var olan bir binayı boya badana yapıp, yeni açılmış gibi halkı kandırmak için kullanacaklar. Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanlığını bırakmış oy devşirmek için mitingler düzenliyor. Kendisi de fotokopi başbakanın başarısız olduğunu gördü. O yüzden bunlar toplu açılış töreni filan değil, seçim kaygısıdır” diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı