Toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları yeniden belirlendi

Toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları yeniden belirlendi

Kırıkkale?de toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergâhları yeniden belirlendi. Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu?nun 6. maddesi ve bu kanunun uygulanmasına dair 3.Maddesi hükümlerine dayanılarak belirlenen toplantı, gösteri yürüyüşü, miting alanla

TOPLANMA BÖLGESİ, YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI VE TOPLANTI ALANI İLE AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Valilikten yapılan açıklamaya göre toplanma yeri olarak Millet Bulvarı BEDAŞ Önündeki Kavşak ile Millet Bulvarı Ahılı Caddesinin Kesiştiği Kavşak (Eski Terminal Kavşağı) arası olup, toplanmalar Millet Bulvarı BEDAŞ önündeki kavşakta başlar Millet Bulvarı ile Ahılı Caddesinin kesiştiği kavşakta sona ereceği belirlendi. Yürüyüş güzergâhları ise, Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Millet Bulvarı BEDAŞ önü, Millet Bulvarından (eski ofis kavşağı) girilerek Hürriyet Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında sona erecek. Toplantı Alanı: Cumhuriyet Meydanı olup, Hürriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ile Yalçın Özer Sevgi Yolunun kesiştikleri alanı kapsayacak  

TOPLANMA BÖLGESİ, YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI VE TOPLANTI ALANI İLE AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER.

Açıklamada ayrıca Toplanma Bölgesi alanları ise Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile Zümrüt Kale Bulvarının kesiştiği kavşakta başlar, yine Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile 1058 Sokağın kesiştiği kavşakta sona erer. Şeklinde belirtildi. Yürüyüş Güzergahı olarak Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Alparslan Pehlivanlı Bulvarının 1050 sokak ile kesiştiği miting alanında sona erer.

Toplantı Alanı: Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, bulvarının 1050 Sokak ve 1064 Sokak ile kesiştiği kavşak arasındaki alanı kapsar.  

Dağılma Yerleri : Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzerinden, Zümrüt Kale Bulvarı, Samsun Bulvarı, Karacalı Kepir Yolu Caddesi ile toplantı alanına açılan 1064, 1050,1058 sokak istikametleri dağılma yerleridir.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü