Toplantı alanı ve yürüyüş güzergahları belirlendi

Toplantı alanı ve yürüyüş güzergahları belirlendi

Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunun uygulamasına dair yönetmeliğin 3.Maddesi hükümlerine dayanılarak belirlenen toplantı, gösteri yürüyüşü, miting alanları ile afiş ve pankart asılacak yerler yeniden gözden geçirildi ve güzergah ve toplantı alanları y

HANGİ KAVŞAKLAR KULLANILACAK

Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Toplantı ve Gösteri yürüyüşü kanununun yeniden belirlendiğini söyledi. “Ata yaptığı açıklamada, “06.10.1983 tarih ve 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu`nun 6. maddesi ve bu kanunun uygulanmasına dair 08.08.1985 tarihli "TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ KANUNUNUN UYGULANMASINA DAİR YÖNETMELİK" in 3.Maddesi hükümlerine dayanılarak en son 29.01.2013 tarihinde belirlenen toplantı, gösteri yürüyüşü, miting alanları ile afiş ve pankart asılacak yerler yeniden gözden geçirilerek, TOPLANMA BÖLGESİ, YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI VE TOPLANTI ALANI İLE AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER. Toplanma Bölgesi: Millet Bulvarı Bedaş Önündeki Kavşak ile Millet Bulvarı Ahılı Caddesinin Kesiştiği Kavşak (Eski Terminal Kavşağı) arası olup, toplanmalar Millet Bulvarı Bedaş önündeki kavşakta haşlar Millet Bulvarı ile Ahılı Caddesinin kesiştiği kavşakta sona erer.”

 

YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI

“Yürüyüş Güzergahı: Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Millet Bulvarı Bedaş önü, Millet Bulvarından (eski ofis kavşağı) girilerek Hürriyet Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında sona erer.

Toplantı Alanı: Cumhuriyet Meydanı olup, Hürriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ile Yalçın Özer Sevgi Yolunun kesiştikleri alanı kapsar. Dağılma Yerleri : Toplantı alanı olan Cumhuriyet Meydanına açılan Yalçın Özer Sevgi Yolu, Hürriyet Caddesi, Azapoğlu Camii Sokak, Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi İstikametinden Millet Bulvarı ve Fevzi Çakmak Caddesi güzergahı dağılma yerleridir”

 

TOPLANMA BÖLGESİ

“Toplanma Bölgesi: Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile Zümrüt Kale Bulvarının kesiştiği kavşakta başlar, yine Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile 1058 Sokağın kesiştiği kavşakta sona erer. Yürüyüş Güzergahı: Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Alparslan Pehlivanlı Bulvarının 1050 sokak ile kesiştiği miting alanında sona erer. Toplantı Alanı: Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, buharının 1050 Sokak ve 1064 Sokak ile kesiştiği kavşak arasındaki alanı kapsar. (l)Dağılma Yerleri: Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzerinden, Zümrüt Kale Bulvarı, Samsun Bulvarı, Karaçalı Kepir Yolu Caddesi ile toplantı alanına açılan 1064, 1050,1058 sokak istikametleri dağılma yerleridir.”

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ