Toplanma ve yürüyüş alanları yeniden belirlendi

Toplanma ve yürüyüş alanları yeniden belirlendi

AYRINTILAR AÇIKLANDI

Toplanma ve yürüyüş alanları yeniden belirlendi

Kırıkkale´de gösteri ve yürüyüş güzergâhları yeniden belirlendi. Belirlenen güzergâh ve toplanma alanlarının dışında izin verilmeyeceği ve ilgili yaptırım uygulanacağı bildirildi.

YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI BELİRLENDİ

Yeni düzenlemeye göre BEDAŞ önünden başlayan yürüyüş Millet Bulvarından girilerek Hürriyet Caddesini takiben Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında sona erecek. Toplantı Alanı olarak da Atatürk Bulvarının İmam Hatip Kavşağı ile Halide Edip Caddesi Kavşağı arasında bulunan alanı kapsayacak.

DAĞILMA ALANLARI DA BELİRLENDİ

Düzenlemede dağılma yerleri de belirlendi toplantı alanına açılan Nene Hatun Caddesi, Ankara Caddesi, Atatürk Bulvarı alt ve üst yollan, Halide Edip Caddesi, Ergenekon Caddesi ve alana açılan diğer ara sokaklar dağılma yerleridir. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü ile ilgili ilk müracaat olduğunda öncelikli olarak 1. Toplanma Bölgesi, 1. Yürüyüş Güzergâhı ile 1. Miting Alanı ve 1. Dağılma Yerleri tahsis edilecek.

AYRINTILAR AÇIKLANDI

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ?1.Toplanma Bölgesi ve 1.Yürüyüş Güzergâhı ile 1. Miting Alanının başka toplantı, resmi tören vb. faaliyetlerde kullanılması durumunda 2. Toplanma Bölgesi, 2. Yürüyüş Güzergâhı ile 2. Miting Alam ve 2. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir.? ?2.Toplanma Bölgesinin başka toplantı, resmi tören vb. faaliyetlerde kullanılması durumunda üçüncü alternatif olarak 3. Toplanma Bölgesi, 3. Yürüyüş Güzergâhı ile 3. Miting Alanı ve 3. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir. Toplantı alanının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı hitamı da temizlettirilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiğe engel olunmayacak şekilde pankart asılıp afişleme yapılabilir. Yetkililerinden izin alınmak kaydıyla, Kırıkkale Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilimizin muhtelif kesimlerinde bulunan billboardlar ve panolar kullanılabilir.? ?Yukarıda belirtilen 1. 2. ve 3. bölgelerde yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri ile alakalı olarak yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların, Kırıkkale Belediyesince kurulan ve müsait olan billboardlar ve panolara, toplantı alanlarına yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartlar da program hitamı temizlettirilmek kaydıyla toplantı (miting) alanlarında bulunan direklere ve müsait yerlere asılması tarafımdan uygun görülerek karar altına alınmıştır? denildi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü