Tonga, güven tazeledi

Tonga, güven tazeledi

"ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK"

Tonga, güven tazeledi

Esnaf ve Sanatkârlar Odası (Karma Oda), seçiminde mevcut Başkan Köksal Tonga ile Mobilyacılar ve Marangozlar Dernek Başkanı Yasin Sadakat yarıştı. 789 Oyun kullanıldığı seçimde Mevcut Başkan Köksal Tonga 469 oy alarak güven tazeledi. Yasin Sadakat ise 308 oyda kaldı.

ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede ilk olarak dival oluşturuldu. Divanın başkanlığını Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci yaptı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği seçimde konuşma yapan Tonga, ?Esnafımızın her zaman yanında yer aldık. Bizlere borcu olan üyelerimize hiçbir zaman icra göndermedik. Üyelerimizin her zaman yanında olduk? dedi.

BU YOLA BAŞVURDUK

Esnafların önemli bir değer olduğuna vurgu yapan Yasin Sadakat, ?Bizler esnafımıza yeni bir ses, yeni bir heyecan olmak için bu yola başvurduk. Adaylık sürecimizde bin kadar esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın acı ve mutlu günlerinde her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha buradan söylüyoruz. Her çalışmamızda SMS yoluyla bilgilendirme yapacağız.  Odamıza ait bir binanın olması için çalışacağız? şeklinde konuştu.

TONGA´NIN YÖNETİM LİSTESİ

İşte Köksal Tonga´nın yönetimi? Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Cengiz Demirbaş, Kadir Kaplan, Ömer Karagülle, Ramazan Acar, Sadettin Aslıyüce, Kazım Şansal, Mustafa Demirel, Halil İbrahim Erduran Yönetim Kurulu Yedek Üyeler Yılmaz Düzenli, Şeref Kutluca, Serdar Öcal, Yahya Bozkurt, Mikail Uzel, Yusuf Koçak, Çağrı Cilasun, Mehmet Kayalak, Osman Mazıcı. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ahmet Şayık, Ömer Özdoğan, İhsan Ersoy. Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Bilgin Gedik, Murat Aydoğan, Yunus Güvenç.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü