Tomofil Oto Kiralama hizmete açıldı

Tomofil Oto Kiralama hizmete açıldı

Kırıkkale'de vereceği hizmetlerle her geçen gün büyümek için yola çıkan Tomofil Oto Kiralama ve Aksesuar profesyonel hizmetiyle Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi no: 20'deçalışmalarına başladı.

EKONOMİK VE UYGUN FİYATLAR

Araç kiralama konusunda müşterilerine sunduğu ekonomik fiyatlar ve yeni araçlarla hizmet verdiklerini açıklayan Abdullah ve Abdussamed Çakırça kardeşler,”Firmamız eğitimli personeliyle görevlerini yapmaya çalışmaktadırlar. Otomotiv sektörünün orta ve üst segmentlerindeki araçlarını sizlerin hizmetine sunan firmamızdaki tüm araçlarımızda gerekli sigortalar yapılmış bulunmaktadır. Araçlarımızda müşteri güvenliği düşünülerek bakımlar sürekli gerçekleştirilmektedir.” dedi.

 

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi no: 20’de yılın 365 gününün 24 saatinde müşterilere en iyi hizmeti vermeye amaçladıklarını belirten Çakırca kardeşler, “Sizlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmekten mutlu olacağız. Özel misafirlerinizin transferleri sırasında veya uzun süreli kiralamalarda sunduğumuz VIP araçlarımızda sizlerin rahat etmesi için tüm detaylar düşünülmüştür. Kiralama sektöründe müşterilerine sunduğu ekonomik fiyatlar ve son model araçlarla öne çıkan firmamız sizlerin sayesinde her yıl büyümeyi başaracaktır.” diye konuştu. 

 



hasan
12.07.2013 15:06:52
Abdullah bey yeni yeriniz hayırlı olsun .

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ