Tombik Restoran, lezzetin adresi

Tombik Restoran, lezzetin adresi

CİĞER SEVMEYENLER, BUNDAN SONRA TUTKUNU OLACAK

CİĞER SEVMEYENLER, BUNDAN SONRA TUTKUNU OLACAK

Tombik Restoran, lezzetin adresi

Kırıkkale´de lokantacılık sektörüne yeni bir halka daha eklendi. Yeni damak tadı iddiası ile sektöre adım atan Tombik Restoran dualarla hizmete açıldı. AK Parti il Binası karşısında açılan restoranda ızgara çeşitlerinin yanı sıra özel çorba, kuru fasulye-pilav günlük menü olarak sunulacak. Özel ciğer asıl menü olacak.

YENİ BİR LOKANTA DAHA

Kırıkkale´de lokantacılık sektörüne bir yerişi daha eklendi. Kırıkkale´de özellikle damak tadını değiştirmek isteyenlere hitap edecek olan Tombik Restoran düzenlenen sade törenle hizmete açıldı. Zafer Caddesinde AK Parti İl Binası karşısında mütevazı bir lokanta olarak hizmet verecek olan restoranın açılışına Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve yönetim kurulu üyeleri, Lokantacılar Oda Başkanı Yurdalan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve çevre esnaflar ve vatandaşlar katıldı

AÇILIŞ DUALARLA YAPILDI

Çevre esnafları ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve işletme sahiplerinin çok sayıda eş dost ve yakınlarının katıldığı açılışta Saadet Partisi İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu tarafından yapılan dua eşliğinde hayırlı kazançlar temennisiyle yapıldı. Açılışta ayrıca Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu da kısa bir konuşma yaparak ekonominin zor günlerini yaşadığı şu günlerde işletmecinin cesaret örneği göstererek böyle bir lokantayı Kırıkkalelilerin hizmetine sunmasından dolayı oda olarak memnun olduklarını söyledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ÖZEL CİĞER MENÜSÜ BİR İLK

Tombik Restoran´da Kırıkkale´de bir ilk olacak. Mangalda ciğer, şiş ciğer ve özel soslu ciğer damak tadına göre çeşitleriyle isteyenlere servis edilecek. Ayrıca tavuk mangal, tavuk şiş, özel köfte ızgara çeşitlerinin yanı sıra özel çorba, kuru fasulye-pilav menüler arasında yer alacak. Izgara çeşitlerinin yanında çorba işletme ikramı olacak. Aşçı Ahmet Güneri yıllardır içinde bulunduğu mesleğinin gereği müşterilerine en güzel hizmeti sunmak ve özel damak tadında müşterilerin memnuniyetinin kendileri için öncelik olduğunu belirterek Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü