Tolga Yıldız Dünya Şampiyonu

Tolga Yıldız Dünya Şampiyonu

SIKLETİNDE DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU, KIRIKKALE´DEN BİR TEK YÖNETİCİ ARAMADI!

Tolga Yıldız Dünya Şampiyonu

Tolga Yıldız, WFF´nin düzenlediği NABBA Vücut Geliştirme Şampiyonası´nda kendi sıkletinde dünya şampiyonu oldu.

YILDIZ, DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Şampiyonluğu ve sayısız başarıları bulunan Vücut Geliştirme sporcumuz Tolga Yıldız, 21 Mayıs´ta Sırbistan´ın başkenti Belgrad´da WFF´nin düzenlediği NABBA Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası´nda 1.72 boy 95 kilo sıkletinde dünya şampiyonu oldu.

HAFTALARCA ŞAMPİYONAYA HAZIRLANDI

12 yıldır profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile uğraşan ve kendi fitness salonunda gençlere örnek olan Tolga Yıldız, WFF´nin düzenlediği NABBA şampiyonasına katılmak üzere geçtiğimiz haftalarda Sırbistan´a gitti. Yıldız, gerek sosyal gerekse aile hayatından dahi fedakarlıklar yaparak gece gündüz demeden antrenman ve diyet yaparak şampiyonaya hazırlandı.

SIRBİSTAN´DA SICAK KARŞILAMA

Ekibiyle birlikte Sırbistan´ın başkenti Belgrad´a giden Tolga Yıldız´ı Türk Konsolosluğu ve federasyon yetkililerinin yanı sıra çok sayıda basın mensubu karşıladı. Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde konsolosluğa gelen Yıldız ve ekibi burada oldukça sıcak bir ortamda ağırlandı. Buradan şampiyonanın yapılacağı otele hareket eden Yıldız, son hazırlıklarını yaparak turnuva saatini beklemeye başladı.

SIKLETİNDE DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Şampiyona günü podyuma çıkan Tolga Yıldız, 1.72 boy ve 95 kilo sıkletinde tüm puanları toplayarak dünya şampiyonu oldu. Daha sonra sıkletlerinde tüm birincilerin podyuma çıkarıldığı Overall´de ise dünya ikincisi olan Tolga Yıldız, Türk Bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadı. Kupa ve madalyalarını federasyon yetkililerinin elinden alan Tolga Yıldız, ekibiyle geldiği Sırbistan´da ses getirecek büyük bir başarıya imza attı.

ANKARA VE KIRIKKALE´DE KARŞILAMA

Kırıkkale´ye kupa ve madalyalarla dönen Tolga Yıldız´ı, önce Ankara Esenboğa Havalimanı´nda federasyon yetkilileri daha sonra ise Kırıkkale´de başta ailesi olmak üzere sporcu arkadaşları ve yakın dostları karşıladı.

BURUKLUĞUNU YAŞIYORUM

Dünya çapında yapılan bir şampiyonada Türk Bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadığını, fakat Kırıkkaleli idareci ve siyasiler tarafından tebrik bile edilmediğini de belirten Yıldız, ?Allah´ın bugününe şükürler olsun, o podyuma çıktım ve bayrağımızı dalgalandırdı. Yurt dışı dahil olmak üzere Türkiye´nin 81 ilinden tebrik mesajları yağıyor. Fakat ilimizden bir siyasi bir idareci bile arayıp tebrik etmedi. Sadece bunun burukluğunu yaşıyorum? dedi.

YENİ ŞAMPİYONALAR KAPIDA

Antrenmanlara yeniden başladığını ve ileri tarihlerde yapılması muhtemel olan şampiyonalara hazırlanacağını kaydeden Yıldız, sağlıklı ve bilinçli spor yapmak isteyen herkesi Tolga Yıldız Fitness Salonu´na davet etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ