TOKİ´den işyeri satışı

TOKİ´den işyeri satışı

ALT VE ORTA GELİRLİLERE...

TOKİ´den işyeri satışı

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kırıkkale´nin de içinde bulunduğu 25 ilde 173 işyeriyle 14 ilde 42 adet konutu ?Açık Artırma Yöntemi? ile satışa sunduklarını açıkladı.

İŞYERİ VE KONUT SAHİBİ OLMA İMKÂNI

Turan, ?Konutun yanı sıra okul, kreş, sağlık ocağı, ticaret merkezi, cami ve kültürel tesis gibi öncelikli ihtiyaçlar arasında bulunan yapılar ile nitelikli alt yapı ve peyzaj uygulamalarını da hayata geçiriyoruz.? Konut projelerimizde esnaf ve yerel yönetimlerin talebi doğrultusunda, şehir ekonomisine ve istihdama katkı sağlayacak dükkânlar inşa ediyoruz? dedi.

ALT VE ORTA GELİRLİLERE

Alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik konut üretimine finansman sağlamak için açık artırma yöntemiyle işyerlerini satışa sunduklarını belirten Turan, ?Açık artırmaya katılacak alıcılar Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Rize, Sakarya, Sivas, Uşak ve Yalova şehirlerinde satışa sunulan işyerlerine yüzde 10, yüzde 25 peşin, 120 ay vadeyle sahip olabilecekler? açıklamasında bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü