TOKİ?de araç patladı

TOKİ?de araç patladı

Araç sahibi ve kızının içinde olduğu otomobil çalışırken aniden patlayarak alev alması, Yahşihan TOKİ?de vatandaşlara büyük korku yarattı. TOKİ sakinleri bir taraftan şok yaşarken, bir taraftan ise araç içinde mahsur kalan baba ve kızını kurtarmak içinde

ARAÇ İÇİNDE MAHSUR KALDILAR

Araç içinden ki öğretmen Hüseyin Günerus (32) ve kızı Betül Günerus (9), yanmaktan son anda kurtuldu. Yangın sırasında küçük kız, korkudan gözyaşlarını tutamadı. Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı İlkokulu?nda öğretmen Hüseyin Günerus, kızı ile okula gitmek için aracını çalıştırdı. Araç ısınırken aniden patlayarak alev almaya başladı. Araç bir taraftan yanarken içindeki benzin etrafa yayıldı. Bu arada baba ve kızı araçta mahsur kaldı. Yangını gören vatandaşlar, araçlarında bulunan yangın tüplerini yanan araca sıkmaya başladı.

ARAÇ SÖNDÜRÜLDÜ

Bu arada Kırıkkale ve Yahşihan itfaiyesine haber verildi. Araçta bulunan baba ve kızı kilitlenen araçtan çıkartıldı. Olay yerine gelen Kırıkkale ve Yahşihan itfaiyeleri yangını kısa sürede söndürdü.  Yangın sırasında küçük kız, korkudan gözyaşlarını tutamadı. Kızının ve kendisinin son anda yanmaktan kurtulduğunu ifade eden Hüseyin Günerus, ?Cana geleceğine mala gelsin. Önemli olan kızımın kurtulması? dedi.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama