TOKİ evleri soyuldu

TOKİ evleri soyuldu

Kırıkkale Yeni Mahalle`deki TOKİ konutlarından ev alanlar kelimenin tam anlamıyla perişan oldular. Bir yıldır boş bekleyen evlerin kombi ve kalorifer tesisatlarının alındığını ileri süren ev sahipleri yakında eylem için hazırlık yapıyorlar.

KIŞ ORTASINDA KALDILAR

Kırıkkale’nin Yenimahalle semtinde yapımı bir yıl önce biten TOKİ konutlarının kimliği belirsiz kişilerce camlarının kırıldığı, kombi ve kalorifer ve diğer su tesisatlarının alet edevatlarının çalındığı kapılarının ise tahrip edildiği ileri sürüldü. Birkaç ay önce meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili soruşturmanın bile açıldığı belirtilirken buradan konut alanların bir yıl geçmesine rağmen konutların hala teslim edilmediği öğrenildi. Evlerin birkaç ay içinde teslim edileceğini beklerken yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen evlerinin teslim edilmediğini bildiren ev sahipleri buradan konut edindiklerine bin pişman olduklarını da söylediler.

NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK

Oturmadıkları evleri soyulan TOKİ’zedeler peşin ödeme dahi yaptıkları evlerini henüz teslim alamadılar. Yaklaşık bir yıl önce ödedikleri peşinatla birlikte bir yıldan bu yana taksit ödediklerini de belirten ev sahipleri oturmadıkları evlerin parasını da ödemeye devam ettiklerini söylediler. Konutlar teslim edilecek diye odun kömür almadıkları için de sıkıntıya düştüklerini bildiren ev sahipleri konutların ne zaman teslim edileceğini dahi bilmediklerini beyan ettiler. Bu konuda muhatap bulamadıklarından da yakınan ev sahipleri yetkililerden sorunlarına bir an önce bir çözüm bulunmasını istediler. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ