TOKİ 2 bin konut yapacak

TOKİ 2 bin konut yapacak

TOKİ, YUVA MAHALLESİNE 2 BİN KONUT YAPACAK

TOKİ 2 bin konut yapacak

Ak Parti Milletvekili Ramazan Can halk günü uygulamasına katıldı. Milletvekili Can, Yuva Mahallesine yapılması planlanan emekli konutları, MKE´nin işçi alımı, Silah OSB ve köy yollarının yapımı ile ilgili açıklamalarda bulundu Can TOKİ´nin Yuva Mahallesine 2 bin konut yapacağını söyledi.

MKE 129 İŞÇİ ALACAK

Bütçe görüşmeleri nedeniyle bir süre ara verilen Halk günü uygulamaları yeniden başladı. TBMM´deki yoğun mesainin tamamlanmasının ardından Kırıkkale´ye gelen Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, halk günü uygulamasına katıldı. Halk günü öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Can, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Makine Kimya ve Endüstrisi Kurumu´na 129 işçinin alınacağı müjdesini veren Can, Kalkınma Bakanlığından onay yazısının çıktığını en kısa sürede İŞKUR aracılığı ile MKE´ye 129 işçinin alınacağını söyledi. MKE´nin yeni genel müdürünün atanma aşamasıyla ilgili bilgilerde veren Can, Milli Savunma Bakanı ile görüştüklerini, kısa zamanda atamanın gerçekleşeceğini söyledi. 

TOKİ, YUVA MAHALLESİNE 2 BİN KONUT YAPACAK

Emeklilere özel ev yapılması için TOKİ´ye yer gösterildiğini ifade eden Can, ?Yuva Mahallesi´nde 129 dönümlük arazi bulunuyor. Fakat bu arazimiz hazineye ait. Kırıkkale Valiliği tarafından gerekli yazının yazılmasının ardından takibini bizler yapacağız. TOKİ Başkanımız ile görüştük. Başkanımız bize ?arazinizi teslim edin çalışmalara en kısa sürede başlayalım. O bölgemize yaklaşık 2 bin konut yapılacak? diye konuştu. Köy yolları için İller Bankası ile randevu aldıklarını söyleyen Can, ?Allah´ın izni ile köylerimizdeki yol problemlerimizi çözeceğiz. İller Bankası ile görüşüp hibenin yanı sıra 3 yıl ödemesiz kredi alacağız. Bizlerde İl Özel İdaresi ile bozuk yol çalışmalarını yapacağız. Köy yollarımız yaklaşık 2 yıl içerisinde bitirerek kalıcı bir eser bırakacağız.?

SİLAH İHTİSAS OSB´NİN İHALESİ YAPILACAK

Yozgat, Sivas, Kırıkkale ve Kırşehir, Çankırı, Kırıkkale Milletvekilleri ile devamlı istişare halinde olduklarını dile getiren Can, ?Bölge Milletvekillerimiz ile bir araya gelip bölgemiz için neler yapabiliriz diye çalışmalarımız var. İnşallah bu çalışmalarımız bölgemiz için hayırlı olur. Ayrıca müteahhit tarafından yapımı durdurulan Silah İhtisas OSB´nin bu ay içerisinde tekrar ihalesini yapacağız. En kısa sürede Silah İhtisas OSB´yi Kırıkkale halkının hizmetine açacağız? dedi. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´da halk günü uygulamasına katılan Milletvekili Can´a teşekkür ederek, Pazartesi günü Çanakkale Şehitleri için Öğle Namazına müteakip Nur Camiinde okutulacak mevlide tüm Kırıkkalelileri davet etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız